Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 4 februari 2012
Leestijd: 1 minuut

Eerste interieurfoto Apple Store Amsterdam

De brutalen hebben de halve wereld, of in ieder geval de primeur van de eerste interieur-foto van Nederlands’ eerste Apple Store. Een anonieme jonge doerak stuurde ons onderstaand kiekje, dat hij stiekem maakte in de Apple Store in aanbouw aan het Leidseplein in Amsterdam. Van de bouwvakkers die de laatste hand leggen aan het interieur lieten mocht hij héél even een kijkje achter de schermen nemen.

De werklui hebben onze fotograaf verteld dat de verbouwing op de vloer na afgerond is. Over een openingsdatum kon men geen mededeling doen. Bronnen hebben ons eerder verteld dat deze voor 18 februari gepland staat. Inmiddels is hier echter twijfel over ontstaan aangezien de training van het personeel voor de Amsterdamse Apple Store nog doorgaat tot eind februari.

We blijven het nieuws op de voet volgen. Tips zijn altijd welkom.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Eerste interieurfoto Apple Store Amsterdam
Sluiten