Een kijkje in de keuken van Apple

3 reacties

Onlangs bracht Adam Lashinsky het boek Inside Apple uit. In dit boek duikt hij achter het doek bij Apple en legt hij feilloos uit hoe de bedrijfsstructuur eruit ziet. Mocht lezen niet je ding zijn, maar wil je toch weten hoe het reilt en zeilt in Cupertino, dan kun je het interview kijken wat Lashinsky onlangs gaf bij LinkedIn. Heb je een uurtje in te vullen, dan is dit voor elke Apple-fan warm aanbevolen.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  STEVEJ0BS

  Naar aanleiding van dit filmpje krijg ik een beetje het idee dat Apple een tool was van Steve Jobs. Er zitten vast en zeker voor de komende 4 jaar nieuwe producten in de pijplijn… en een revolutie zit er ook nog wel in… Maar ik denk toch dat er daarna een hele lastige periode gaat aanbreken. De top van Apple bestaat vast en zeker uit stuk voor stuk competente mensen maar een visionair…. een echte pr-man… ik zou hem niet kunnen aanwijzen. Er moet echt iemand komen met een ondernemersgeest en meer profiel. Dan denk ik aan iemand als Richard Branson…

 • Profielfoto
  DaveFlash

  nice:lol:

 • Profielfoto
  Macman

  Richard Branson? Ik denk meer aan iemand zoals Scott Forstall, als je die hoort praten zie je een soort van bezieling, gedrevenheid, charisma wat je bij Steve Jobs ook zag. En die ook een duidelijke visie heeft. En er zou sprake van zijn dat hij het stokje van Tim Cook overneemt, die op zich een goede, degelijke logistieke manager is, maar niet bezield en zeer zeker geen visionair!