Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 16 februari 2012
Leestijd: 1 minuut

Download nu: iMessage voor je Mac

Apple kan niet wachten. Aan het eind van de komende zomer komt Mac OS X beschikbaar in de Mac App Store, maar Apple wil nu al dat je kennismaakt met iMessage. De nieuwe Mac app integreert iChat en FaceTime en is nu als beta te downloaden op de website van Apple.

Met iMessage kun je gratis chatten, of je chatpartner nu achter z’n Mac, iPhone of iPad zit. Alles wordt live gesynchroniseerd, dus je kunt ook switchen van apparaat, mocht je willen. Verder kun je natuurlijk foto’s, videos en documenten delen zoals we dat al gewend waren van iChat.

Iets nieuws is dat FaceTime geintegreerd is in iMessage. Hiervoor heb je dus geen aparte app meer nodig op je Mac of iOS apparaat. Tot slot ondersteunt iMessage AIM, Yahoo!, Google Talk en het Jabber protocol.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Download nu: iMessage voor je Mac
Sluiten