Cut The Rope uitgebracht in de Mac App Store

8 reacties

Ontwikkelaar Zeptolab heeft de populaire iOS-game Cut The Rope uitgebracht voor de Mac. In Cut The Rope is het de bedoeling om touwen door te snijden zodat je een snoepje in de mond van Om Nom krijgt. Onderweg dien je de sterren te verzamelen om nieuwe levels vrij te spelen. Met 250 levels houdt dat je wel even zoet.

Cut The Rope is voor €3,99 beschikbaar in de Mac App Store.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  ipieter01

  Ik neem aan dat ze dan levels hebben weggelaten waar je multi-touch voor nodig had of dat je de magic trackpad kunt gebruiken. Al lijkt dat laatste mij wel onhandig.

 • Profielfoto
  Macinzon

  @ipieter01 Ik mag het hopen hehe.

  ’t is overigens trouwens een tof spel, zeker het geld waard als iOS-versie met extra levels updates eens in de zoveel tijd.

 • Profielfoto
  Twentyeyes

  Vind het alleen altijd zo jammer dat developers vaak een app van 0,79 plotseling 3,99 waard vinden omdat ze het spel geport hebben. Tuurlijk mag je een leuke winst maken, maar een vervijfvoudiging van de prijs omdat je je code X86 of X64 geschikt hebt gemaakt.. Nee, beetje lafjes. Zou liever 3,99 zien voor een spel dat dan op zowel iPad, iPhone, Apple TV als Mac draait. Een echte Universal app :)!

 • Profielfoto
  jordy_H.

  je kan het gratis spelen in safari:
  http://www.cuttherope.ie/ (normaal gezien toch):)

 • Profielfoto
  bugboy

  Zonder multitouch is het vrijwel niet te doen en is de gameplay een heel stuk minder.

 • Profielfoto
  iPredict

  Naar mijn mening hebben ze de iOS versie al verpest door reclame, spelelementen die niks toevoegen en zo veel levels dat de essentie en charme van het oorspronkelijke spel weg is.
  En nee ZeptoLab, CtR hoeft niet 5x zo duur te zijn als op iOS omdat het scherm van een mac groter is. Code is code, en tussen mac en ios zit amper verschil.

 • Profielfoto
  Stijndebacker

  Even terzijde, weet er iemand soms de reden waarom de rockstar games uit de mac appstore zijn verdwenen?

 • Profielfoto
  Lauwrence

  Te duur om interessant te zijn.

  Vind trouwens die hele lofzang over IE 10 en HTML 5 op genoemde site misselijkmakend. Alsof IE daarin uniek is.