Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 29 februari 2012

Apple Store ontdaan van tweede huid

Ze hebben vannacht zeker niet stil gezeten aan het Leidseplein in Amsterdam. Tot laat na middernacht waren tientallen medewerkers van Apple bezig met het zetten van de puntjes-op-de-i in de Amsterdamse Apple Store die aanstaande zaterdag haar deuren opent voor het publiek.

 

In de nacht van dinsdag op woensdag werd de oranje stickers verwijderd.

Vanochtend waren alle stickers van de ramen verwijderd en kon de buitenwereld een eerste blik naar binnen werpen.

Een herkenbare opstelling
met de herkenbare glazen trap in de hoek

Donderdag wordt OMT, samen met de verzamelde Nederlandse pers ontvangen voor een eerste rondleiding door de winkel. Verwacht daarom morgen meer foto’s van het interieur van de eerste Apple Store in Nederland op OMT!

Met dank aan Niko voor de interieurfoto’s.

Reageer op artikel:
Apple Store ontdaan van tweede huid
Sluiten