Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 22 februari 2012
Leestijd: 1 minuut

Apple bevestigt datum opening Store Amsterdam

Gisteren kon je het al op One More Thing lezen, maar vandaag heeft Apple het officieel bevestigd: de Amsterdamse Apple Store gaat 3 maart open. Om 10 uur ‘s ochtends mogen de eerste klanten naar binnen. Dat staat te lezen op een gloednieuwe Retail-pagina van Apple.com/nl die vandaag online gegaan is.

Op de pagina zijn een aantal nieuwtjes over de Store te vinden. zo blijkt de winkel net als de meeste winkels in het centrum van Amsterdam ook op zondag geopend te zijn. Opvallend is dat de Apple Store maandag tot en met woensdag tot 21 uur open is en donderdag tot en met zaterdag zelfs tot 22 uur. 

De Apple Store iOS-app zal binnenkort ook in de Nederlandse App Store te vinden zijn, zo blijkt uit de retail-pagina. Met de App kunnen onder andere afspraken gemaakt worden met een Genius of een One to One-workshop geboekt worden. Wie de app al gedownload heeft de in de Amerikaanse Store komt de Amsterdamse Store al tegen, maar het maken van afspraken werkt nog niet.

Screenshot van de Apple Store-app

Ook de agenda van workshops is op de retail-pagina al te vinden. Op de openingsdag heeft men het nog te druk met feestvieren, maar vanaf zondag 4 maart worden er dagelijks workshops gehouden over iCloud, iLife, OS X Lion en andere Apple-gerelateerde onderwerpen. Naast reguliere workshops lijkt Apple ook van plan te zijn om speciale workshops voor gezinnen, leerkrachten en kinderen te gaan organiseren.

Vanaf 3 maart is er in ieder geval dus genoeg te doen aan het Leidseplein.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple bevestigt datum opening Store Amsterdam
Sluiten