Yoeri
Yoeri Nieuws 25 januari 2012
Leestijd: 1 minuut

YouTube vertoont kuren op Apple TV

Sinds een aantal dagen hebben gebruikers last van een verbindingsfout met de Apple TV. Het lijkt erop dat er geen verbinding gemaakt kan worden met YouTube, waardoor je dus geen video’s kunt bekijken. De bug is in veel landen geconstateerd, maar lijkt zich niet op iedere Apple TV voor te doen.

Op de Apple Support Communities is de bug besproken. Eén van de deelnemers aan het topic heeft gebeld met Apple. Daar kreeg hij te horen dat hij met Google moest bellen, omdat het probleem bij YouTube lag.

Het resetten van de Apple TV en opnieuw installeren van de firmware mag niet baten. Het lijkt erop dat het een bug bij Apple is die plotseling is opgedoken. Aangezien Apple altijd snel is met de nodige support zal de bug naar verwachting snel opgelost worden.

[jwplayer mediaid=”33533″]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
YouTube vertoont kuren op Apple TV
Sluiten