Vis niet langer achter het net met WWDC Alerts

5 reacties

De World Wide Developers Conference, de conferentie voor ontwikkelaars van Apple-gerelateerde software, is een gewild bedevaartsoort. De kaarten voor de editie van vorig jaar waren op 28 maart 2011 binnen 10 uur uitverkocht. Een concert van U2 is er niets bij.

Voor 2012 wordt er eveneens een run op tickets verwacht. Veel mensen die wel naar de conferentie toe wilden, maar niet aan een kaartje konden komen hebben dit jaar meer kans van slagen, met dank aan de site WWDC Alerts. Op deze site kun je je mobiele nummer achterlaten en krijg je een sms op het moment dat de kaarten in de verkoop gaan, onafhankelijk van je tijdzone. Apple geeft namelijk wel van tevoren aan wat de data zijn voor de WWDC zelf, maar de dag waarop de tickets worden verkocht wordt opzettelijk vaag gehouden. Met dank aan ontwikkelaars Anthony Herron en Aaron Wardle hebben meer mensen nu de kans om een kaartje te bemachtigen.

Voor de sceptici onder ons; je nummer wordt volgens de ontwikkelaars één keer gebruikt voor het sturen van de sms en deze zal verder absoluut niet ingezet worden voor marketingdoeleinden. Ze zijn zelfs niet geïnteresseerd in je naam.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  lucschram

  Hmmm, van mij hoeft dit niet hoor.

 • Profielfoto
  tinus_omt

  Tenzij de app op magische wijze extra tickets maakt blijven er natuurlijk nog steeds precies evenveel mensen een kans houden op een ticket.

 • Profielfoto
  siouxsie

  bedevaartsoord is met een d…

 • Profielfoto
  Kobes

  @tinus aangenomen dat veel mensen het niet weken zonder slaap volhouden(noodzakelijk om wakker te blijven als je niet weet wanneer de verkoop start), maar wel wakker worden van een sms in de nacht is het aannemelijk dat er meer mensen kans hebben op een ticket aangezien zij niet door tijdzoneverschillen op voorhand te laat zijn voor een ticket.

  Nogal hypothetisch allemaal, maar “stel je nu eens voor dat het niet hypothetisch zou zijn” (citaat)
  :)

 • Profielfoto
  Bart01

  Uitverkocht binnen 10 uur. Dat vind ik belachelijk véél tijd, als alles binnen een kwartier weg was.. dan kon ik het begrijpen;)