Yoeri
Yoeri Geruchten 10 januari 2012

Siri binnenkort op de iPhone 4 en iPod touch?

In iOS 5.1 beta 3 zijn aanwijzingen aangetroffen die wijzen naar Siri op andere iOS-apparaten. Op in ieder geval de iPad 2 en waarschijnlijk ook op de iPod touch met een retinascherm is in de instellingen een tekst te vinden die over dictatie op deze toestellen gaat.

Aangezien er wel voorwaarden zijn maar de functie nog niet werkt kan het goed zo zijn dat dit een iOS 5.1-feature is en deze aangekondigd wordt tijdens de keynote voor de iPad 3. Er is alleen informatie te vinden over het dicteren en niet over Siri, zoals we het haar voornamelijk kennen. Als de tekst ook op de iPod touch met retinascherm te zien is, dan is de kans groot dat Siri ook naar de iPhone 4 komt vanwege dezelfde processor.

Waarom Apple Siri alleen aanbiedt op de nieuwste apparaten kan twee redenen hebben. Of Apple wil dat we iedere keer een nieuw toestel kopen óf Apple durfde het risico niet aan met software die nog in de beta-fase zit.

Reageer op artikel:
Siri binnenkort op de iPhone 4 en iPod touch?
Sluiten