Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 25 januari 2012

Obama eert Steve Jobs in toespraak

Gisteren sprak de president van de Verenigde Staten, Barack Obama, het Congress toe in de jaarlijkse State of the Union. Tijdens deze toespraak ging de president in op de huidige staat van Amerika en legde hij zijn plannen voor. Centraal stonden nieuwe voorstellen van wetten die de economie moeten stimuleren.

Voor deze plannen moet de goedkeuring van het Congress worden gehaald, voordat deze daadwerkelijk uitvoerbaar worden. Obama legde duidelijk de nadruk op het ondersteunen van creativiteit en ondernemers een eerlijke kans te geven, ook als de economie tegen zit. Obama haalde hier in het speciaal Steve Jobs aan, als zijnde een nemer van risico’s en een ondernemer waar er meer van moeten zijn.

You see, an economy built to last is one where we encourage the talent and ingenuity of every person in this country. That means women should earn equal pay for equal work. It means we should support everyone who’s willing to work; and every risk-taker and entrepreneur who aspires to become the next Steve Jobs.

De weduwe van Steve Jobs, Laurene Powell-Jobs, was door de First Lady Michelle Obama persoonlijk uitgenodigd om de toespraak bij te wonen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Obama eert Steve Jobs in toespraak
Sluiten