Media Event in The Big Apple?

11 reacties

Volgens bronnen die er nauw bij betrokken zouden zijn is Apple druk bezig met de organisatie van een persevenement aan het eind van januari, dat meldt Kara Swisher op All Things D vandaag. En tja, waar kan je zoiets beter organiseren dan in The Big Apple itself; New York City?

Volgens de genoemde bronnen wordt het een belangrijk evenement voor Apple. Toch zal er geen nieuwe iPad of Apple televisie aangekondigd worden. Het onderwerp zou ‘media-gerelateerd’ zijn. Eddy Cue, Apple’s senior vice-president die onder andere verantwoordelijk is voor de iTunes Store en iBooks Store zou aanwezig zijn op het evenement. Daarom wordt aangenomen dat er een nieuwe content-deal voor muziek, video en/of boeken bekend gemaakt zal worden.

Overigens werd een jaar geleden ook een mede-door-Apple-georganiseerd evenement in New York gehouden. Hier werd de iPad-only krant The Daily onthuld. Ook daar was Eddy Cue bij aanwezig. Het is onwaarschijnlijk dat op het evenement dat nu gepland zou zijn weer een dergelijke samenwerking aangekondigd wordt, afgaand op het grote belang dat er door de geciteerde bronnen aan gekoppeld wordt.

Voorlopig moeten we eerst maar afwachten of de bronnen het bij het rechte eind hebben. Volgens Kara heeft Apple in ieder geval niet willen reageren op het gerucht maar werd haar wel zéér gelukkig nieuwjaar toegewenst…

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  Kevintjuhhhh

  Nieuwe software voor de apple tv2. En dat is dan de software wat ook op de echt tv komt. Maar dat zullen ze niet zeggen natuurlijk.
  Denk wel iets met de apple tv

 • Profielfoto
  Tuvok

  Wanneer komt Apple weer eens met nieuwe software updates voor bijvoorbeeld iWork, iLife en Aperture. Hier wacht ik al veel langer op. Alle ogen zijn gericht op media en software is een ondergeschoven kindje aan het worden.

 • Profielfoto
  iFlorens

  Misschien heeft het iets met die opgedoken Game Store te maken

 • Profielfoto
  Afroman

  Eens met tuvok. We zijn toe san nieuwe mac-software.

 • Profielfoto
  pim939

  Mischien krijgen we Apple tv Apps

 • Profielfoto
  App69

  Geen nieuwe software.

  Het gaat over iBooks en advertenties.

 • Profielfoto
  Inktkiller

  Zou graag een update van iWork zien…

 • Profielfoto
  Ruud Ravenhorst

  @ Inktkiller:

  ik ook, maar dat zit er niet in vrees ik…

 • Profielfoto
  casper4u

  “maar werd haar wel zéér gelukkig toegewenst…” Nieuwjaar neem ik aan :sarcastic:

 • Profielfoto
  Da Vinci

  Mischien krijgen we Apple tv Apps

  Zou wel mooi zijn, want dan pas koop ik er één…..

 • Profielfoto
  iPret

  Beter koopt Apple gewoon Spotify:lol: