Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Geruchten 3 januari 2012

Media Event in The Big Apple?

Volgens bronnen die er nauw bij betrokken zouden zijn is Apple druk bezig met de organisatie van een persevenement aan het eind van januari, dat meldt Kara Swisher op All Things D vandaag. En tja, waar kan je zoiets beter organiseren dan in The Big Apple itself; New York City?

Volgens de genoemde bronnen wordt het een belangrijk evenement voor Apple. Toch zal er geen nieuwe iPad of Apple televisie aangekondigd worden. Het onderwerp zou ‘media-gerelateerd’ zijn. Eddy Cue, Apple’s senior vice-president die onder andere verantwoordelijk is voor de iTunes Store en iBooks Store zou aanwezig zijn op het evenement. Daarom wordt aangenomen dat er een nieuwe content-deal voor muziek, video en/of boeken bekend gemaakt zal worden.

Overigens werd een jaar geleden ook een mede-door-Apple-georganiseerd evenement in New York gehouden. Hier werd de iPad-only krant The Daily onthuld. Ook daar was Eddy Cue bij aanwezig. Het is onwaarschijnlijk dat op het evenement dat nu gepland zou zijn weer een dergelijke samenwerking aangekondigd wordt, afgaand op het grote belang dat er door de geciteerde bronnen aan gekoppeld wordt.

Voorlopig moeten we eerst maar afwachten of de bronnen het bij het rechte eind hebben. Volgens Kara heeft Apple in ieder geval niet willen reageren op het gerucht maar werd haar wel zéér gelukkig nieuwjaar toegewenst…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Media Event in The Big Apple?
Sluiten