Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 19 januari 2012
Leestijd: 0 minuten

iTunes U app: colleges, readers en opdrachten

Behalve iBooks 2 en iBooks Author kondigde Apple vandaag ook de iTunes U app aan. iTunes U vormt momenteel de grootste catalogus van gratis educatieve content ter wereld voor universiteiten. Met de iTunes U app kan een professor zijn colleges geven, kunnen notitities worden gemaakt en opdrachten aan klassen worden gegeven.

Waar iTunes U tot op heden colleges aanbood voor het hoger onderwijs is het nu ook voor het middelbaar onderwijs mogelijk om content in iTunes U te zetten. De iTunes U app is vanaf vandaag gratis te downloaden  in de Mac App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iTunes U app: colleges, readers en opdrachten
Sluiten