Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Geruchten 6 januari 2012

Gerucht: iPad 3 krijgt betere camera’s

Het nieuwe jaar is begonnen en sinds twee jaar betekent dat als afleiding van al het CES-geweld in Las Vegas: iPadgeruchten. De eerste iPad werd 27 januari 2010 onthuld en de iPad 2, met twee camera’s en een A5 processor volgde op 2 maart 2011.

Nu komen er concrete geruchten naar buiten over de iPad 3. Daar waar de camera’s op de iPad 2 van zeer magere kwaliteit waren, krijgt de iPad 3 waarschijnlijk een HD FaceTime camera aan de voorzijde en de camera uit de iPhone 4S, ofwel 8 Megapixel, aan de achterzijde. Het scherm zou ook een hogere (retina?) resolutie krijgen.

Het nieuws komt uit de twitterstroom van de hoofd-redacteur van iLounge, Jeremy Horwitz en de bron zou betrouwbaar zijn. Om de nieuwe componenten te kunnen herbergen wordt de iPad 3 één mm dikker dan de iPad 2. Horwitz heeft ook vernomen dat de bestaande iPad 2 te koop blijft, maar met een lagere instapprijs: $399,-. De aankondiging wordt verwacht in maart 2012.

Reageer op artikel:
Gerucht: iPad 3 krijgt betere camera’s
Sluiten