Jan David Hanrath
Jan David Hanrath OMT Specials 10 januari 2012
Leestijd: 1 minuut

GeenStijl al vijf jaar verliefd op Apple

9 januari 2007 was niet alleen de datum waarop de iPhone werd geïntroduceerd, maar ook de datum waarop GeenStijl.tv van start ging met Rutger Castricum – nog nat achter de oren – als presentator. Eerste doelwit: de in de ogen van GeenStijl ietwat wereldvreemde Apple-nerd.

Tijdens een Keynoteparty in Studio Statensingel maakte we kennis met een nieuw fenomeen: brutale videojournalistiek, dat een paar jaar later als uit de hand gelopen grap zou uitgroeien tot de publieke omroep PowNed.

We zijn dan ook vereerd met het onbedoelde eerbetoon van PowNews, het nieuwsprogramma van PowNed, aan de Apple-fan: gisteren, op de dag af 5 jaar later, vond er opnieuw een interview plaats vanuit Studio Statensingel. Dit keer met Koen over de iPhone. Jammer dat Rutger er niet was, we hadden graag nog een zak chips met hem opengetrokken.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

iOS-gebruikers kunnen PowNews terugkijken via de gratis Uitzending Gemist-app.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
GeenStijl al vijf jaar verliefd op Apple
Sluiten