Donderdag: OMT Live over educatie

Het Guggenheimmuseum in New York is aanstaande donderdag 19 januari om 16 uur Nederlandse tijd het decor voor een persaankondiging van Apple. De eerste na het overlijden van roerganger Steve Jobs en volledig gericht op educatie.

Wat er wordt aangekondigd weten we uiteraard nog niet, maar dat Apple iets van plan is met lesmethodes en iPads is waarschijnlijk. Wat we bij OMT wel zeker weten is dat wij verslag zullen doen. Vanaf 16.00 uur vind je een live tekstverslag op de website en ’s avonds vanaf 20.00 uur praten we na in Studio Statensingel met twee gast-experts uit de onderwijswereld.

Wil je donderdag ook al wat leren? Stem aanstaande donderdag om 16 u. en 20 u. dan af op onemorething.nl/live.

Reageer op artikel:
Donderdag: OMT Live over educatie
Sluiten