Donderdag: OMT Live over educatie

8 reacties

Het Guggenheimmuseum in New York is aanstaande donderdag 19 januari om 16 uur Nederlandse tijd het decor voor een persaankondiging van Apple. De eerste na het overlijden van roerganger Steve Jobs en volledig gericht op educatie.

Wat er wordt aangekondigd weten we uiteraard nog niet, maar dat Apple iets van plan is met lesmethodes en iPads is waarschijnlijk. Wat we bij OMT wel zeker weten is dat wij verslag zullen doen. Vanaf 16.00 uur vind je een live tekstverslag op de website en ’s avonds vanaf 20.00 uur praten we na in Studio Statensingel met twee gast-experts uit de onderwijswereld.

Wil je donderdag ook al wat leren? Stem aanstaande donderdag om 16 u. en 20 u. dan af opĀ onemorething.nl/live.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  iPredict

  Ik kijk ernaar uit!

 • Profielfoto
  pim939

  Ik ook

 • Profielfoto
  GastonM

  Hoewel het niet veel te maken heeft met educatie (of wel…) hoop ik dat (eindelijk) eens een nieuwe versie van iWork met volledige iCloud-ondersteuning wordt uitgebracht!

 • Profielfoto
  remcob00

  Ik ben benieuwd…

  Misschien iCloud for Education. Hoop dat er in ieder geval iets nuttigs voor Nederland bij zit.

 • Profielfoto
  Hooked72

  iDesk?

 • Profielfoto
  Tuvok

  Er komen steeds meer Mac OS X en IOS gebruikers bij dus hoop ik op een nieuwe versie van iWork’s en wellicht een nieuwe applicatie zoals Microsoft OneNote maar dan op de Apple manier. Hiermee kun je immers snel notities maken tijdens een college.

 • Profielfoto
  Kdingo

  Ik hoop dat het nu zo aantrekkelijk wordt dat mijn school overstapt op iPads en Macs (hebben al een paar Macs maar eigenlijk staat de rest van de school gevuld met slome Windows PC’s) duss ik hoop het:)

 • Profielfoto
  Sjurkie

  Ik het een heel vreemde gedachte dat Apple misschien wel een een iPad in de educatieve winkel komt, een ePad als het ware? Bijvoorbeeld met minder opslagcapaciteit?