Casual Friday: de iPhone SJ

39 reacties

Hoe zou jij willen dat de volgende iPhone eruit zou komen te zien? Welke specificaties mis je nog in de 4S? Antonio de Rosa ziet het al helemaal voor zich; een scherm van rand tot rand, een A6-processor en een camera met 10 megapixels om de scherpste plaatjes te schieten. Dit alles in een nieuw design dat een eerbetoon is aan de onlangs overleden Steve Jobs: de iPhone SJ. Het is en blijft een concept, maar wij zouden er geen probleem mee hebben als de volgende iPhone er zo uit komt te zien.

Reacties

39 reacties
 • Profielfoto
  19

  Bah.

 • Profielfoto
  koen

  Lekker muziekje :thumbsup:

 • Profielfoto
  Jaysaintonge

  Zie r best goed uit!! Wel n beetje groot!! Ik zou wel een 4 inch willen

 • Profielfoto
  Fixdeman

  WOW!!!
  Nog best realistisch ook, betreft het grotere scherm en de alu-achterkant.

 • Profielfoto
  michelvdb

  iPhone SJ is dat de iPhone Societas Jesu? :sarcastic:

 • Profielfoto
  Kdingo

  Lijkt me logisch dat zoiets ooit komt in de generatie iPhone, maar dat ie SJ heet…
  Ik ben verder blij met mn 4S:)

 • Profielfoto
  Gates

  Dat logo aan de voorkant is zo fout (lees: niet-Apple).

 • Profielfoto
  pim939

  Idd. Dat logo voor vind ik er niet uit zien.

 • Profielfoto
  afcusto

  Klopt. Dat logo aan de voorkant mag weg. Ik denk ook niet dat er een iPhone sj komt. Ik denk wel een ander eer betoon:cool:

 • Profielfoto
  Waffle ಠ_ಠ

  Een soort van Steve Wozniak Apple IIGS dus? Een normaal product met een handtekening erop? :slant:

  Ik vind de huidige iPhone er niet uitzien, laat staan dit…
  En dan de die taalfout nog…:lol:

 • Profielfoto
  Mc55

  Een platgewalste iPhone 4/4S

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Ik vind het tegenvallen. Niet lelijk, maar vooral totaal niet verrassend en juist dát moet het design van de iPhone 5 wel zijn. Hij lijkt teveel op de iPhone 4. Dat vind ik erg mooi (heb zelf net twee maanden de iPhone 4S), maar de iPhone 5 zal dat moeten overtreffen. Ik vind de afrondingen aan de zijkant niet mooi. Ik vind nog steeds het mooiste design die met meer zichtbaar aluminium achterkant en zijkant. Die qua dikte afliep van boven naar beneden.

  En unibody aluminium graag!
  Display over de hele voorkant, andere oplossing voor homeknop dus. Wordt swipebeweging of zoiets. EN lichtgevend Apple-logo achterop! Mét bijgeleverde stylus, die eerst teruggestuurd moet worden naar Apple voordat hij het doet. Zijn we van dat gezeur ook af. Als hij opstart zien we het Applelogo met het profiel van Steve Jobs. Als eerbetoon.

 • Profielfoto
  recoiller

  Ik vind het heel mooi en realistisch gemaakt maar de vormgeving vind ik niet bij Apple passen. Volgens mij ligt zo’n dunne telefoon ook niet makkelijk in de hand en is hij doordat hij zo dun is niet stijf genoeg om broekzakken te overleden.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  De iPhone 6 wordt de iPhone Woz, een lekkere gezellige dikke iPhone, nog steviger in de buik dan aan de bovenkant. Met wieltjes.

 • Profielfoto
  Thomas_helling

  Ik denk niet dat Steve jobs ooit wilt dat er een telefoon ter eer betoon van Steve jobs komt. Jobs zou willen dat Apple zo strak blijft zoals het nu is(lijkt mij). Voor de rest denk ik dat de de nieuwe iPhone in ieder geval geen groter scherm krijgt dan 4 inch.. Ik vindt het idee wel leuk maar ik heb al diverse mooiere mock-ups gezien..

 • Profielfoto
  Mick-23

  Ik vind het apple logo op de voorkant juist gaaf! Het is inderdaad mooi als apple het apple teken zou laten verlichten zoals bij de macbook’s (vrij onwaarschijnlijk). Volumeknoppen en muteknop moet ook nog wel wat aangepast worden en dat lelijke antenne-streepje kan ook nog wel weg (: . Veel gezeur, maar wel wat ik er van vind. Al met al zou ik niet ontevreden zijn als zo iets op de markt zou komen.

 • Profielfoto
  wensink

  Dit is gewoon door iemand gemaakt kom op wat zijn jullie een stelletje afkrakers zeg

 • Profielfoto
  Lauwrence

  10Mp? Ik zie liever een betere autofocus en signaal/ruis-verhouding op de CCD in donkere omgevingen… Oh, en een batterij die langer meegaat dan een multimedia scheet.

 • Profielfoto
  DJMischaa

  @Wensink
  Er worden gewoon meningen gegeven , daar is niets mis mee.

  O.T.
  Misschien is de batterijduur ook wel een goed idee om over na te denken. Mijn iPhone 4S gaat momenteel nét één dagje mee.

 • Profielfoto
  MacKevin11

  Lijkt net een Samsung. Bah.

 • Profielfoto
  dushi

  5 dagen geleden op vele andere apple related sites gezien en nu pas komen jullie hiermee af ? soms vind ik toch dat julie serieus wat achter lopen:grin:

 • Profielfoto
  Nelis Infra

  Dushi het moet me even van het hart. Kun je dat inhoudsloze commentaar ook voor je houden, en met jou véle véle anderen? Altijd weer, bij ieder bericht, gaan lopen mekkeren dat het oud nieuws is, omdat je het betreffende weetje al op 183 andere sites hebt gelezen. Mijn advies aan jou is: blijf dan vooral kijken op al die andere sites en vervuil de commentaren niet met jouw onzin.

  Want kijk: ik (en met mij waarschijnlijk véle véle anderen) heb geen zin en geen tijd om al die andere websites te gaan doorspitten. Jij wel. Ik niet. Ik hou het lekker bij OMT omdat ik dan al het nieuws op één pagina heb. Of dat nou twee dagen later is dan macrumors.com, dat boeit me niet. Zou me dat namelijk wél boeien, dan was ik daar wel gaan kijken.

  Dus: aan alle mensen die altijd zo lopen te piepen in de comments: stop er eens mee. Dank.

 • Profielfoto
  llowboy

  Ik moet meteen denken aan een Samsung telefoon als ik dit zie…

 • Profielfoto
  MyAppleLife

  @Nelis Infra +1

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  ‘ontwerp’ is erg voorspelbaar en dus niet wat het gaat worden.

 • Profielfoto
  Kobes

  @Nelis Infra: amen.

 • Profielfoto
  Dustin24

  Nice!:lol:

 • Profielfoto
  Cenobyte

  Ik vind het wel een mooi toestel. Wel weinig innoverend inderdaad, maar toch mooier als de huidige 4(S).

 • Profielfoto
  sunapple

  Als het design van de huidige iPod touch (lees: dikte) en de achterkant van de iPad (lees: iMac/MacBook aluminium soort) combineren met een 4” scherm lijkt het me top. Past in de productlijn en kan met gemak de concurrentie aan.
  Het design in de video met de iPhone 4 rand icm het glas is niet zo mooi.

 • Profielfoto
  appelboer

  @Nelis Infra
  je hebt gelijk, toch vind ik het niet helemaal verkeerd als mensen dit noemen. Er valt namelijk soms best kritiek op deze (goede) website aan te merken. Maar hij zit niet in het juiste topic denk ik dan.

 • Profielfoto
  toineenzo

  Lelijk man! Jezus

 • Profielfoto
  Mick-23
 • Profielfoto
  Timsl

  Ik vind hem er niet uit zien, dat logo op de voorkant is echt fout. En het lijkt TE veel op de samsung galaxie s. Verder is de camera wel een goed en mogelijk idee, het beeld vind ik maar lelijk !

 • Profielfoto
  sanderploegsma

  @appelboer op zich heb je natuurlijk een goed punt, al is het in dit voorbeeld een zeer overbodige reactie, aangezien de OMT crew dit filmpje waarschijnlijk expres heeft bewaard voor Casual Friday, aangezien het niet echt nieuws is.

  OT: Ik vind persoonlijk de volumeknoppen echt lelijk. En een telefoon vernoemen naar Steve, dat kan écht niet.

 • Profielfoto
  raymon150

  Er moet wel een goede iphone op de markt komen. De samsung galaxy S2 is sneller dan de Iphone 4s die bijna een halfjaar later uitkwam. De samsung is natuurlijk ook nóg is veel goedkoper.

 • Profielfoto
  District

  Gijs Raggers op 14 januari 2012
  ‘ontwerp’ is erg voorspelbaar en dus niet wat het gaat worden.

  Alsof het ontwerp zo vernieuwend is geweest sinds de eerste iPhone.

 • Profielfoto
  Hydræ

  Ik vind het een creatieve uiting, maar denk dat een toekomstig iPhone model er zeer waarschijnlijk niet zo uit gaat zien. Het is net een Sumsang foon! :O

 • Profielfoto
  ruben

  lijkt opeen namaak ipod die samsung zou kunnen maken

 • Profielfoto
  MacAanZee

  @District: het design van de iPhone 4 vond ik inderdaad erg vernieuwend ten opzichte van de iPhone 3. Dus de iPhone 5 moet écht weer heel iets nieuws worden. Nieuw, verrassend en innoverend!
  @DJMischaa: Er is naar mijn weten geen enkele echte smartphone waarvan de batterij bij behoorlijk intensief gebruik langer meegaat dat 1 dag.
  @raymon150: hoe durf je de iPhone te vergelijken met zulk namaak als een Samsung Galaxy. In gebruik, kwaliteit en functionaliteit altijd slechter.
  @toineenzo: Hoewel Steve Jobs is overleden, denk ik toch niet dat Jezus betrokken was bij het bedenken van dit ontwerp.