Yoeri
Yoeri Nieuws 25 januari 2012

Bill Gates over Steve Jobs

Wat veel mensen zich misschien niet voor kunnen stellen, is dat Steve Jobs en Bill Gates helemaal geen aartsvijanden waren. In de jaren zeventig hebben ze samengewerkt en af en toe kwamen ze bij elkaar op bezoek om over het leven en de bedrijven om hun heen te praten. Het laatste gesprek van de twee ex-CEO’s wordt tevens genoemd in de door Walter Isaacson geschreven biografie van Steve.


In een interview met ABC News en Yahoo! vertelt Gates over de frenemy-relatie die hij met Steve had en hoe de tijd snel gaat als je oud wordt. In het fragment hierboven is alleen het deel te zien waarin Gates vertelt over zijn vriendschap met Steve. De rest van het interview is te lezen en te zien op de website van ABC.

Reageer op artikel:
Bill Gates over Steve Jobs
Sluiten