Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 2 januari 2012

Apple vervangt oude iPod nano door een van nieuwste generatie

In november vorig jaar maakte Apple bekend dat het een vervangingsprogramma is gestart voor de 1e generatie iPod nano. Deze bleek namelijk een onbetrouwbare batterij te bevatten die oververhit kan raken. Alle oude nano’tjes konden opgestuurd worden naar Apple.

De vraag rees al snel of Apple wel beschikt over genoeg iPod nano’s van de eerste generatie om iedereen vervanging te kunnen bieden. Het antwoord hierop is duidelijk: nee. Vorige week kregen we de eerste berichten binnen van OMT’ers met heugelijk nieuws. Apple ruilt jouw oude iPod nano in voor een gloednieuwe iPod nano met 8Gb.

“Ik heb enkele weken geleden mijn 1e generatie iPod nano opgestuurd voor Apple. Vanochtend kreeg ik bericht dat de vervanger onderweg was. Zojuist is UPS langsgeweest: in de doos een zilveren 8 gigabyte Nano NIEUWSTE MODEL. MC525, OS versie 1.2 PC. Ik hoef jullie vast niet te vertellen hoe blij ik ben!” Aldus OMT’er Bjorn.

Heb jij nog een oude iPod nano in een laatje liggen? Ga naar de supportpagina van Apple en kijk of jij ook in aanmerking komt voor deze gunstige vervangingsregeling.

Reageer op artikel:
Apple vervangt oude iPod nano door een van nieuwste generatie
Sluiten