Yoeri
Yoeri Nieuws 4 januari 2012
Leestijd: 1 minuut

Apple maakt kwartaalcijfers bekend op 24 januari

Apple heeft laten weten dat het op dinsdag 24 januari de financiële resultaten van het eerste kwartaal bekend zal maken. Dit zal zoals gebruikelijk via een audiostream op Apple’s website te volgen zijn. De resultaten zullen na de persconferentie schriftelijk uitgebracht worden.

In het eerste kwartaal zijn de iPhone 4S, iCloud en iOS uitgekomen, welke waarschijnlijk weer grootse resultaten hebben opgeleverd. De iPhone 4S was drie dagen na de lancering al vier miljoen keer verkocht en iOS 5 en iCloud werden respectievelijk 25 en 20 miljoen keer geïnstalleerd.

Volgens geruchten staat er voor eind januari een event op de planning in New York met als onderwerp ‘media’. Eddy Cue, de verantwoordelijke voor de iTunes Store en iBook Store zou ook aanwezig zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple maakt kwartaalcijfers bekend op 24 januari
Sluiten