Apple is niet op de CES, of toch wel?

2 reacties

Apple komt zelf al lang niet meer op vakbeurzen, en zo werd ook CES dit jaar overgeslagen. CES is de beurs waar veel producenten hun producten voor het komende jaar showen en het is de perfecte plek om te zien wat er allemaal hot and happening is in de wereld der technologie.

Dat Apple er zelf niet staat met een stand, betekent niet dat het bedrijf niet geïnteresseerd is in wat er zich op de beursvloer afspeelt. Integendeel zelfs. Greg Joswiak, de vice president van iPhone-marketing, is namelijk gespot op de beurs. Ook ‘Joz’ (zoals hij door intimi wordt genoemd) vindt het belangrijk om te zien wat voor producten en accessoires de verschillende producenten voor iOS-producten in de pijpleiding hebben. Daarnaast wilde hij ook een indruk krijgen van de beursvloer op zich en ging het hem vooral om en sfeerimpressie, zo liet hij los tegen de journalist die hem herkende.

Joswiak is niet de enige werknemer van Apple die op de CES rondwandelt. Volgens de registratie zijn er ongeveer 250 werknemers van Apple op de beurs te vinden. Hoewel Apple schittert door afwezigheid, zijn er veel producten op de beurs te vinden die inspelen op Apple, door ondersteuning van onder andere Thunderbolt en Airplay.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    GT1988

    Beetje non-nieuws imo…

  • Profielfoto
    bestbier

    En ook hier kijkt Micosoft weer van Apple af, want Microsoft is volgend jaar ook niet meer op de CES aanwezig. “Ladies and gentlemen. Start your copiers!”