Lucas Raggers
Lucas Raggers Accessoires 13 december 2011

Who wants a Cosmonaut stylus?

Who wants a stylus? Wie kent deze fameuze uitspraak nou niet? iOS devices zijn gemaakt voor je vingers. Aldus Steve Jobs. Toch zijn er soms toepassingen te verzinnen waarbij een stylus van waarde kan zijn. Daarom komt Studio Neat binnenkort met de Cosmonaut.

De Cosmonaut is geboren uit frustratie. Waar de gemiddelde stylus er uitziet als een ielig pennetje, wilden de makers van de Cosmonaut meer het gevoel van een dikke krijtstift creëren. En dat is gelukt. Hij bestaat uit een metalen kern en een rubbere grip die prima werkt met touch schermen. Het mooiste van de Cosmonaut zijn misschien wel de promotievideos.

De Cosmonaut wordt geleverd over 4 weken voor 25 dollar. Tot die tijd mag je het doen met een speciaal ontworpen poster.

Reageer op artikel:
Who wants a Cosmonaut stylus?
Sluiten