Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 16 december 2011
Leestijd: 0 minuten

Storing bij Apple: inloggen met Apple ID onmogelijk

Apple lijkt sinds vanochtend last te hebben van een grote storing. Het is namelijk voor veel gebruikers niet mogelijk om in te loggen met een Apple ID. Bij het inloggen wordt de melding gegeven dat het ingevoerde Apple ID niet kon worden gevonden, of dat het wachtwoord incorrect is. Hierdoor kun je niet inloggen in de App Store,  Mac App Store en iTunes Store, maar ook niet in iCloud, iTunes Connect en de Apple Developers omgeving. De storing lijkt wereldwijd te zijn.

UPDATE
Het probleem lijkt bijna opgelost. Steeds meer mensen kunnen weer inloggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Storing bij Apple: inloggen met Apple ID onmogelijk
Sluiten