Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 12 december 2011
Leestijd: 0 minuten

Overleeft de iPad een lavastroom?

Als maker van hoesjes voor iPhone en iPad moet je tegenwoordig flink wat moeite doen om in de spotlight te komen. Vorige maand sprongen de makers van de G-form case uit een vliegtuig en lieten een iPad vallen van 400 meter hoogte. Deze maand wordt een iPad ondergedompeld in lava.

Waar de iPad de val van 400 meter overleeft dankzij de hoes, is de relatie tussen de lava en hoesjesmaker ZooGue ver te zoeken. De noodlottige iPad heeft geen hoesje, het camerawerk is dramatisch en een conclusie is dan ook ver te zoeken. Toch is het een vermakelijk filmpje.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Overleeft de iPad een lavastroom?
Sluiten