Koen van Tongeren
Koen van Tongeren OMT Specials 24 december 2011

OMT wenst je fijne feestdagen

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent dat we je bij OMT traditiegetrouw graag een fijne, mooie, zalige of anderszins aangename kerst wensen op unieke wijze… alleen doen we dat dit jaar niet. Onze plannen voor de kerstboodschap van dit jaar werden op het laatste moment onderbroken voor een zeer blijde ontvangenis in de stal van onze huisdichter René.

De plannen schuiven daarom een jaar op. Deze kerstdagen kom je echter moeiteloos door met OMT’s kerstboodschappen van de afgelopen jaren. Dus, kom in de stemming met de kerstboom die OMT voor Apple’s vorige hoofdkantoor in Bunnik opzette in 2008, knutsel de Apple-kerststal van vorig jaar nog eens in elkaar en zing uit volle borst mee met dé kersthit van 2009: Kerstmis in Cupertino.

We wensen alle leden, lezers, schrijvers, reageerders en podcastluisteraars van One More Thing twee mooie kerstdagen en alvast een prachtig 2012 toe!


Apple-kerststal 2010


Kerstmis in Cupertino 2009


Bunnik Kerstspecial 2008


OMT Photo Booth Show 2007

Reageer op artikel:
OMT wenst je fijne feestdagen
Sluiten