Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 20 december 2011
Leestijd: 1 minuut

OMT App-notificaties uitzetten (maar waarom zou je?)

De OMT iPhone-app is nu bijna twee weken beschikbaar in de iTunes Store en de reacties zijn nog steeds overwegend zeer positief. De afgelopen dagen zagen we echter één vraag meer en meer terugkomen: kunnen de notificaties voor nieuws of de podcast ook uitgezet worden?

Blijkbaar zit niet elke OMT’er altijd te wachten op het laatste nieuws of de nieuwste podcast. Bij de bouw van de OMT app is daar al rekening mee gehouden. Daarom is in de app een notificatiecentrum gebouwd waarbij de gebruiker zelf kan kiezen welke notificaties wel of niet gepusht moeten worden. Het enige dat je hoeft te doen in de app is vanuit het hoofdscherm naar je accountinstellingen gaan (het knopje linksboven). Daar kan je zelf aangeven of je reguliere berichten, breaking nieuws en/of nieuwe podcasts als notificatie binnen wilt krijgen. 

notificatiecentrum in OMT app

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT App-notificaties uitzetten (maar waarom zou je?)
Sluiten