Hoe krijgt mijn stad een Apple Store?

16 reacties

Riverside is een onopvallend voorstadje van Los Angeles. Het heeft alle voorzieningen die je verwacht in een stad met 300.000 inwoners: bioscopen, winkelcentra, een ziekenhuis en zelf een universiteitscampus. Er is echter één ding dat Riverside moet ontberen: een Apple Store.

Dit grote gemis was al jaren een doorn in het oog voor de Riverside’se gemeenteraad. Inwoners moeten nu 40 km reizen naar de dichtstbijzijnde Store, maar nog belangrijker; de stad loopt een lucratieve belastingbetaler mis zonder een Apple Store. Daarnaast zou Apple’s aanwezigheid andere retailers naar Riverside lokken.

Na vele onbeantwoorde smeekbedes richting Cupertino vond Burgemeester Ron Loveridge het tijd voor plan B. De gemeente spendeerde $ 3.500 aan belastinggeld om in twee weken een ware promo-video in elkaar te zetten, vol lachende, Apple-productgebruikende Riverside’ers, afgewisseld met alle feiten waar de stad trots op is. 

Of hun wens hiermee vervuld zal worden is zeer de vraag, maar je moet het ze nageven: in Riverside halen ze echt álles uit de kast voor een Apple Store.

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  partyfart

  belangstinginkomsten?

 • Profielfoto
  Lars1234

  Riverside Motherf*cker!

 • Profielfoto
  Max14

  Grappig idee. Maar met $3.500 konden ze niet eens een fatsoenlijke grafisch ontwerper vinden die de info op de beeldschermpjes in een beetje Apple-look kon fixen? T lijkt meer op een Microsoft presentatie, volg gradiënts en waardeloze uitlijning van tekst en beeld.

 • Profielfoto
  Arthur345

  Ze hebben daar toch wel een best buy of zo? Daar kan je ook gewoon iPads e.d. kopen toch? Heb je geen Apple Store voor nodig lijkt mij.

 • Profielfoto
  Sander

  Hoezo luxeprobleem…

  Hier in Nederland moeten we minstens honderd kilometer rijden voor een Applestore. Maar spoedig niet meer, gna gna gna. Maar dan alsnog is het wel meer dan veertig kilometer voor mij om naar de Apple Store in Amsterdam te gaan…

 • Profielfoto
  JTD

  Boring….

 • Profielfoto
  Nickalicious

  Wat is dat voor vreselijke muziek onder dat filmpje?

 • Profielfoto
  THX-1138

  Waarschijnlijk geen Apple Store, omdat, afgaand op het filmpje, iedereen daar reeds voorzien is van Apple-spul…:lol:

 • Profielfoto
  Hansi2124

  Leuk filmpje. Alleen houdt de muziek ineens op (ik dacht eerst dat het het einde van het filmpje was) en waar komt het tot uitdrukking dat ze een Apple Store willen? Het is mij in ieder geval niet opgevallen…..

 • Profielfoto
  jelmer1993

  Hoe krijgt mijn stad een Apple Store?

  Zo dus niet…^^

 • Profielfoto
  ipieter01

  Het zou geholpen hebben als ze de afbeeldingen op die computers en de film ook op een Mac gemaakt hadden. Voor 150 euro zou ik het zelfs op een Windows pc gemaakt willen hebben.

 • Profielfoto
  iLarsNL

  Grappig idee. Maar met $3.500 konden ze niet eens een fatsoenlijke grafisch ontwerper vinden die de info op de beeldschermpjes in een beetje Apple-look kon fixen? T lijkt meer op een Microsoft presentatie, volg gradiënts en waardeloze uitlijning van tekst en beeld.

  Dat ja.., met 3,500 dollar zou je toch wel ietsje meer verwachten ja..

 • Profielfoto
  iFlorens

  Het ziet er inderdaad niet uit, en inderdaad erg slordig dat de muziek opeens ophoud… En is het niet gewoon veel simpeler om een APR naar Riverside te lokken en ze een gratis pand aan te bieden ofzo? Je hebt geen Apple Store nodig om Apple producten te kopen

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Ja, lijkt me logisch…

 • Profielfoto
  Ruud Ravenhorst

  Misschien iets voor iCentre?

 • Profielfoto
  jimeh

  Grappig idee. Maar met $3.500 konden ze niet eens een fatsoenlijke grafisch ontwerper vinden die de info op de beeldschermpjes in een beetje Apple-look kon fixen? T lijkt meer op een Microsoft presentatie, volg gradiënts en waardeloze uitlijning van tekst en beeld.

  Dat ja.., met 3,500 dollar zou je toch wel ietsje meer verwachten ja..

  Dat zou ik niet te hard zeggen hoor, in de av wereld is 3500 dollar echt niet veel.