Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 7 december 2011

Flipboard nu ook beschikbaar voor iPhone

Flipboard is een van de meest tot de verbeelding sprekende apps sinds de lancering van de iPad. Dankzij Flipboard kun je suffe RSS feeds, tweets en Facebook streams omtoveren tot een mooi persoonlijk magazine. Vanaf vandaag is Flipboard ook beschikbaar voor de iPhone.

Je kunt zelf je magazine samenstellen uit verschillende bronnen. Bijvoorbeeld uit de tweets en posts op Twitter en Facebook. Flipboard geeft ze niet rücksichtlos weer, maar haalt de content uit geplaatste links en foto’s naar boven. Hierdoor krijg je een aantrekklijk en bont geheel. Behalve Twitter en Facebook accounts kun je ook RSS feeds toevoegen, Flickr zoekopdrachten, Tumblr blogs en Instagram gebruikers.

Flipboard is gratis en in de App Store te downloaden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Flipboard nu ook beschikbaar voor iPhone
Sluiten