Yoeri
Yoeri Geruchten 19 december 2011

Draagbare iPod met Siri op komst?

Volgens de New York Times is Apple bezig met het ontwikkelen van een door Siri bestuurde iPod die om je pols past. Dit is aannemelijk, omdat Apple de iPod nano al met verschillende soorten klokken uitgerust heeft. Volgens de bron zijn een aantal werknemers zelfs al bezig met prototypes.

A person with knowledge of the company’s plans told me that a “very small group of Apple employees” had been conceptualizing and even prototyping some wearable devices.

Apple heeft al eerder een iPod gemaakt zonder knoppen: de langwerpige derde generatie iPod shuffle. Deze beschikte toen over Voice Control, maar aangezien dit niet goed werkte besloot Apple om de knoppen terug te brengen.

Met Siri heb je nu nog een internetverbinding nodig. De draagbare iPod zal dan óf een eigen internetverbinding moeten hebben (welke via Siri ingesteld dient te worden) óf verbinding maken via de internetverbinding van een iPhone óf Siri lokaal laten werken waarvoor een krachtige processor nodig is.

Mockup
Mockup
Reageer op artikel:
Draagbare iPod met Siri op komst?
Sluiten