Guido
Guido Nieuws 30 december 2011
Leestijd: 1 minuut

Discovery Channel zendt docu iGenius uit

Heb je de uitzending in oktober gemist? Discovery Channel zendt vanavond nogmaals ‘iGenius: How Steve Jobs changed the world’ uit. Het laat zien hoe Steve Jobs de pc toegankelijk maakte voor het grote publiek en vele levens voorgoed veranderde. De docu wordt vanavond uitgezonden om 23.00 uur op Discovery.

Er wordt ingegaan op de innovatieve producten die Steve Jobs op de markt heeft gebracht, zoals de iPod en de iPhone. Ook komen mensen aan het woord die nauw betrokken waren bij de oprichting van het concern. Daarnaast zijn er interviews met wetenschappers, muzikanten en journalisten die Steve Jobs op de voet hebben gevolgd.

De één uur durende documentaire wordt gepresenteerd door Adam Savage en Jamie Hyneman, bekend van het populair-wetenschappelijke programma ‘Mythbusters’. Zij praten met mensen wiens leven is veranderd door Steve Jobs.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.