Jan David Hanrath
Jan David Hanrath OMT Specials 10 december 2011

De officiële OMT App – nu te downloaden!

Je hebt er 4 jaar op moeten wachten, maar vandaag is het zover. Op de dag dat OMT z’n tienjarige verjaardag viert kun je onze officiële OMT app downloaden in de App Store.

Ontwerper Kevin Kalle en iOS ontwikkelaars Rens Verhoeven en Philip Plotnikov hebben een huzarenstukje opgeleverd: nieuws, community én podcast in een minimalistische bij de stijl van One More Thing passende app.

Met push notificaties voor nieuws, brekend nieuws en/of de podcast ben je als eerste op de hoogte van wat er zich in het Apple ecosysteem afspeelt. Nieuwe bezoekers kunnen zich registreren en ingelogde gebruikers kunnen posten en reageren op het nieuws en in het forum.

Voor iedereen die tegelijk op een of meer plekken in het forum actief wil zijn én het nieuws wil volgen kan de app multitasken, waardoor je niet steeds op een neer hoeft te navigeren. Ten slotte kun je makkelijk het nieuws filteren en eigen filters aanmaken op onderwerpen die jou interesseren.

Screenshots van de OMT app

De App vereist iOS 5 en is dus beschikbaar voor iedereen met een iPhone 3GS of nieuwer en een iPod touch vanaf de derde generatie.

Je vindt de OMT App vanaf nu uiteraard in de App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De officiële OMT App – nu te downloaden!
Sluiten