Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 7 december 2011

De laatste USB-kabel die je nodig hebt

Handig hoor, dat USB, alleen jammer dat één standaard zoveel verschillende connectors kent om al die verschillende camera’s, harddisks, opladers en andere randapparatuur aan te kunnen sluiten. Zo kan het gebeuren dat je net het verkeerde kabeltje bij je hebt om je mini-USB, micro-USB of Dockconnector-aansluiting te gebruiken.

Die frustratie herkennen ze bij het bedrijf Innergie maar al te goed. Ze hebben zelf echter ook meteen een oplossing bedacht, of eigenlijk drie oplossingen in één: de Magic Trio. Dit is een kabel met aan één kant een standaard USB connector en aan de andere kant een micro-USB, mini-USB én Apple dockconnector plug. Je klikt ‘m simpelweg open bij de plug die je nodig hebt en klaar ben je.

De Magic Trio kost $20 en is online te bestellen. Het bedrijf is op dit moment echter al door de eerste voorraad heen dus je moet even geduld hebben voordat je de kabel in huis hebt. Maar ja, voor de laatste kabel die je nodig zult hebben is dat toch niet teveel gevraagd?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De laatste USB-kabel die je nodig hebt
Sluiten