Jelle Ages
Jelle Ages Nieuws 15 december 2011

Apple TV naar 4.4.4; iOS 5.0.1-update voor iPhone 4S

Apple heeft een kleine software-update (4.4.4) voor de tweede generatie Apple TV vrijgegeven. Wat exact de verbeteringen zijn, is nog onduidelijk. Het changelog meldt (volgens Engadget) het volgende: “general performance and stability improvements, including a fix for an issue that displayed an error when playing some video content.”

Ook is er een software-update uitgekomen voor de iPhone 4S, namelijk iOS 5.0.1. Maar deze was er vorige maand toch al? Dat klopt, maar de build (9A406) die Apple vandaag beschikbaar heeft gesteld, is een verbeterde versie van de iOS 5.0.1-build die vorige maand uitkwam. Voor iPhone 4S-gebruikers die 5.0.1 al op hun toestel geïnstalleerd hebben, verschijnt deze update niet automatisch. De mensen van wie hun iPhone 4S nog op iOS 5.0 draait, zullen deze build via iTunes op hun toestel krijgen.

Volgens MacRumours zou het kunnen gaan om een aanpassing die te maken heeft met de lancering van de iPhone 4S in Rusland en Brazilië. De iPhones die daar worden geleverd hebben vermoedelijk nog iOS 5.0 en worden bij verbinding met iTunes gelijk geüpdatet naar de vandaag uitgekomen build.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple TV naar 4.4.4; iOS 5.0.1-update voor iPhone 4S
Sluiten