Apple Store Grand Central groots geopend

10 reacties

Er werd al een tijdje over gespeculeerd, maar nu is-ie er dan toch echt. Op het drukste treinstation van New York City is afgelopen vrijdag een nieuwe Apple Store geopend. De vijfde Apple-winkel in deze stad telt meer dan 300 medewerkers, heeft twee Genius Bars en ook vinden er de bekende workshops plaats.

Grand Central Terminal (of Grand Central Station) heeft 44 perrons en 67 sporen waar dagelijks ruim 700.000 passagiers komen en gaan. Met de komst van deze Apple Store kunnen zij onderweg snel even vertoeven in het eldorado van iedere Apple-fan, terwijl zij wachten op hun trein.

Hieronder een sfeerimpressie van de opening.

[jwplayer mediaid=”31630″]

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  Verwijderen

  Het zag er niet erg druk uit in de zalen waar de Macs verkocht zouden moeten worden. Ik zag alleen maar mensen van Apple rondlopen.

 • Profielfoto
  THX-1138

  Ik zie een trap met gillende mensen…

  Misschien beter ff hier bij de foto’s kijken voor betere indruk.

 • Profielfoto
  MEEUW

  Groots geopend ? Er staan alleen maar 300 medewerkers heel hard te schreeuwen.
  En meer omdat ze blij zijn dat ze een baan hebben want zoveel werk is er niet in de V.S.

 • Profielfoto
  ZwarteLola

  Allemaal iphones in de lucht!

 • Profielfoto
  Hanky Dussen

  @Swiftly: hoe weet je dat? Was je daar?

 • Profielfoto
  spacefreek
 • Profielfoto
  Ce.

  Dit weekend was ik in NY, en natuurlijk een kijkje gaan nemen. Leuke winkel, héél gemakkelijk bereikbaar maar het kamertje door de deur is vrij klein.

  Persoonlijk vond ik de Apple Store op Meatpacking District leuker en aangenamer om te winkelen. Hier konden ze me tenminste vertellen dat ze geen Moobee Magic Charger verkochten in Apple stores, terwijl ze in die in Grand Central niet wisten wat het was…

  Al bij al kunnen de Apple Resellers in de Benelux nog veel bijleren voor een Apple Store te kunnen evenaren. Spijtig, want het is iets speciaals…

 • Profielfoto
  iFlorens

  Ik Vind het een rare winkel in de positieve zin… Het is niet echt een winkel met een duidelijk begin en eind heb ik het idee. Ik denk dat t voor personeel best moeilijk is om overzicht te houden. Aan de andere kant is het heel laagdrempelig omdat het niet echt een winkel os waar je in en uit loopt. Je loopt de trap op, kijkt even, en loopt weer naar beneden. Het ziet er wel heel diefstalgevoelog uit, kaar er zal vast wel een hand vol bewakers rondlopen..

 • Profielfoto
  ernst.

  Leuk dit artikel maar als je echt rustig wilt rondkijken zoals in de grote AST in downtown NYC dan moet je dit laten voor wat het is :slant: want deze AST in Central station is een veredelde Albert Heijn to go concept voor de mensen die al weten wat ze willen, en in de vlucht nog ff snel een Mac willen scoren.:cool:

 • Profielfoto
  jebman

  was er een paar dagen geleden. erg druk, bij elke tafel 1 of 2 apple medewerkers in rood hemd en 10 tot 15 klanten. lastig om een medewerker wat te vragen, je beurt afwachten is nogal onoverzichtelijk.
  de winkel is 1 geheel met de rest van Grand Central, van inrichting is eigenlijk geen sprake; natuurlijk wel maar het valt in ieder geval niet op. hoe ze het s avonds afsluiten is mij een raadsel een deur of hek ontbreekt.