Apple maakt reclame voor The Beatles

Door: Jelle Ages - 20 reacties

Geen enkele band krijgt zoveel aandacht van Apple als The Beatles. Vorig jaar werd nog groot uitgepakt toen bekend werd gemaakt dat hun muziek, na veel onderhandelen, eindelijk in de iTunes Music Store zou gaan worden verkocht. “Tomorrow is just a day. That you’ll never forget.” schreef Apple de dag ervoor op hun site.

Sinds kort wordt er een reclamefilmpje op de Amerikaanse televisie uitgezonden dat de verkoop van de muziek van The Beatles in iTunes zou moeten stimuleren. In dit filmpje komen verschillende albumhoezen voorbij, terwijl je luistert naar het nummer ‘Magical Mystery Tour’.

Daarnaast is een gratis iBook, getiteld ‘The Beatles Yellow Submarine’ in de iBookstore verschenen. Het boek – dat bedoeld is voor kinderen, maar ook leuk is voor volwassen Beatles-fans – vertelt het verhaal van de gele onderzeeër aan de hand van tekst, muziek en animaties.

[jwplayer mediaid=”31670″]

Reacties

20 reacties
 • Profielfoto
  Jojo890

  Prachtige reclame!:)

 • Profielfoto
  DaveFlash

  nice, maar apple is hier al zeker een 2 dagen geleden mee begonnen. ik vind die AD wel zeer geslaagd!!!!:):lol:

 • Profielfoto
  Myke

  Gaaf filmpje!!!

 • Profielfoto
  iFlorens

  Heel erg mooi gedaan!

 • Profielfoto
  Yggdrasil

  Heel erg mooi!

 • Profielfoto
  yoerio

  Coole AD

 • Profielfoto
  Zakske

  Jobs met z’n liefde voor the Beatles & Dylan… gaap!:neutral:

 • Profielfoto
  spacefreek

  Tomorrow is just a day. That you’ll never forget.

  En gek dat de fanboys werden:grin:
  .
  @Zakske: Echt zo!

 • Profielfoto
  rdesign

  Filmpje stond er al een paar dagen op hoor…:p Maaar, echt heel vet.

 • Profielfoto
  1984

  Tja….. Apple?

  Veertien jaar na een eerste conflict, heeft Apple Corps opnieuw een klacht over computerfabrikant Apple. Het bedrijf, indertijd opgericht door de Beatles om hun belangen te verdedigen, vindt de iTunes Music Store een ongeoorloofde uitstap richting de muziekwereld. De bouwer van de iMac had in 1989 beloofd dat nooit te doen, aldus het Beatles-bedrijf.

  bron

 • Profielfoto
  knekkie

  Je bron komt uit 2003

 • Profielfoto
  woutt

  ‘Tomorrow is just a day. That you’ll never forget.’ En gelijk hadden ze! Lekker klaarstomen voor een grote aankondiging, komen ze met die zooi aanzetten. Dat vergeet ik inderdaad nooit. Enige wat die dag bijzonder maakte is dat Yoko Ono waarschijnlijk een enorme zak met poen tegen d’r smoel gesmeten heeft gekregen! Yoko is niet dom, ze weet waar ze zijn moet, om flink die koe uit te melken. Cha-ching! Kassa!

 • Profielfoto
  sjonnie

  Wel apart.
  Ik heb de Beatles box (alle cd’s geremasterd) gekocht en in iTunes staan.
  Hij haalt echter de albumcovers niet binnen.

 • Profielfoto
  sjonnie

  Hmm, blijkbaar nu wel.
  Heb ze inmiddels.

 • Profielfoto
  Bechris

  Ze zijn wel goed en Jobs was toch ook al groot fan van de Beatles.

 • Profielfoto
  Jor1

  Oef, moooi filmpje zeg!

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Beatles……dat was toch een model Volkswagen, is het niet…..?

 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  Oeh! Een Stones fan!;)

 • Profielfoto
  JBStudio

  Jemig wat een mooi filmpje, voor mij niet zozeer de muziek, maar hoe je oude statige LP hoezen een levendig effect kan meegeven. echt geweldig. Dat eerste shot dat ze die verdieping in gaan…. echt zo mooi realistisch gedaan. knap heel knap!

 • Profielfoto
  MacAanZee

  @ Dr Maddox: inderdaad liever Stones dan Beatles, maar er is nog ZOVEEL nieuwere en wellicht betere muziek daarna gemaakt.