Lucas Raggers
Lucas Raggers Accessoires 6 december 2011
Leestijd: 2 minuten

5 retro iPhone accessoires op een rij

De maand december is hét moment om terug te kijken. Vandaag kijken we niet terug naar 2011 maar naar eerdere decennia, en wel op het gebied van iPhone accessoires. We zetten 5 oubollige iPhone accessoires op een rij. Misschien zit er wel iets bij voor onder de kerstboom.

Retro Telephone Handset
Bellen met een ouderwetse hoorn kan met de Retro Telephone Handset die te koop is op de rommelsite tmart.com. Je sluit hem aan op de koptelefooningang en vervolgens neemt hij de functie van de microfoon en luidspreker over. Er zit zelfs een volumeknop op. Hij wordt verkocht met de mededeling dat hij ‘99% radiation proof’ is, oftewel, oververhitte hersenen behoren tot de verleden tijd. Hij is leverbaar in zwart, roze, groen, geel, rood, blauw en paars en kost slechts 13 euro. Aan verzendkosten doen ze bij Tmart niet.
– Kosten: €13 (inclusief verzendkosten)

Retro Telephone Handset

Desktop Phone
Wie tijdens telefoongesprekken als vanouds zenuwachtig aan het snoer wil frunniken, doet er goed aan om de Desktop Phone te nemen. De iPhone ligt in dit jaren tachtig model netjes naast de hoorn. Rechts ‘draaien’, links opnemen. Geheel níet in lijn met de jaren tachtig bevat de Desktop Phone een ingebouwde speaker waardoor je hem ook kunt gebruiken als speakersetje, al zal de kwaliteit van het geluid niet je van het zijn.
– Kosten: €23

Desktop Phone

iRetrofone
Op Etsy (je weet wel, van de stikkers) vinden we de iRetrofone. Hiermee gaan we nog een stuk verder terug in de tijd. De iRetrofone is, hoewel niet van bakeliet, handgemaakt en is daarmee van betere kwaliteit dan de eerder genoemde telelfoonsets. De iPhone ligt op de plek van de draaischijf en er is zelfs een bluetooth versie beschikbaar die de draad van hoorn naar toestel overbodig maakt. Dit prachtige stukje handwerk komt wel met een prijs.
– Kosten: $250

iRetrofone

80s retro iphone case
De stijl van de jaren 80 is weer in dus waarom niet een jaren 80 mobiele telefoon? Als je hoge ogen wilt gooien in het openbaar, koop dan de ‘80s retro iphone case‘. Deze koelkast bevat je iPhone 3G(S) of iPhone 4(S) en dient vervolgens ook nog als iPhone houder; hij blijft gewoon staan op je bureau. Durf jij hiermee een gesprek te voeren in de trein?
– Kosten: €15

80s Retro iPhone Case

Tape Shaped Silicone Case
Tot slot hebben we nog een retro iPhone hoesje gevonden. Bij megagadgets durven ze er maar liefst 20 euro voor te vragen, bij tmart is hij slechts €1.29. We hebben het over de iPhone 4 case in de vorm van een casssettebandje. Dit siliconen hoesje omsluit de achterkant en voor een klein deel ook de voorkant. Hierdoor kun je je iPhone zonder probleem met het scherm naar beneden neerleggen. De Tape Shaped Silicone Case is verkrijgbaar in 10 kleuren.
– Kosten: €1.29 (inclusief verzendkosten)

Tape Shaped Silicone Case

Ken jij ook nog een paar mooie retro accessoires voor je iPhone? Laat het weten in de reacties.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 retro iPhone accessoires op een rij
Sluiten