Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 18 november 2011

Ten More Years; de inschrijving start… nu!

Het is zover; de inschrijving voor Ten More Years, het feest ter gelegenheid van 10 jaar OMT, is geopend. Mocht je de aankondiging gemist hebben: in 2001 begon Adriaan Mol MacOSX.nl. Al snel groeiden we uit tot de grootste Apple community in de Benelux en nu, 10 jaar later zijn we dat nog steeds. Dat gaan we vieren met Ten More Years op zaterdag 10 december in de grote zaal van Pakhuis De Zwijger, Amsterdam.

Schrijf je nu in!

 

Ook jij kan het feest meevieren, maar de ruimte is beperkt. Schrijf je dus snel in, zodat je zeker bent van een plek. De inschrijving is uiteraard gratis. Door je telefoonnummer te vermelden op het formulier ding je automatisch mee naar de MacBook Air die om 23 u. verloot wordt onder de aanwezigen. Lees verder voor het volledige programma.

Programma
20.00 uur – Deuren open

20.30 uur – Start programma

21.00 uur – Uitreiking OMT Awards 2011

Voor het tweede jaar op rij worden de OMT Awards uitgereikt. OMT’ers bepalen welke persoon, bedrijf of product een award wint in verschillende categorieën. Nog niet gestemd? Het kan nog tot 7 december.

21.30 uur – Quiz: So You Think You’re a Fanboy?

De nu al legendarische quiz “So You Think You’re a Fanboy?” stelt de kennis van zelfs de grootste Apple fan op de proef. Iedereen mag mee doen en maakt zo kans op een geweldige prijs.

22.15 uur – One More Thing…?

22.30 uur – Party!

23.00 uur – Verloting MacBook Air

De muziek gaat rond deze tijd even zachter want bij iemand in de zaal gaat zijn of haar telefoon af. Aan de andere kant zit OMT met een heuglijke mededeling: “Je hebt een MacBook Air gewonnen!”. Laat bij de registratie voor het evenement je mobiele telefoonnummer achter om mee te doen. Het winnen van ‘s werelds dunste laptop was nog nooit zo makkelijk.

23.05 – 1.00 uur Party!

Reageer op artikel:
Ten More Years; de inschrijving start… nu!
Sluiten