Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 11 november 2011

Software updates voor Airport basisstations

Wanneer je nu het Airport-configuratieprogramma opent en je hebt een 802.11n Airport Extreme, Time Capsule of Airport Express, dan word je verblijd met een update voor al deze apparaten. 7.5.2 wordt bijgewerkt naar 7.6 en volgens Apple biedt het de volgende verbeteringen en fixes:

  • oplossing voor een performanceprobleem op met overlappende draadloze netwerken
  • oplossing voor haperende Airplay audio streaming
  • oplossing voor probleem om meerdere DNS-servers in te kunnen vullen

Je vind het Airport Configuratieprogramma in de map /Programma’s/Hulpprogramma’s.

In de reguliere Software Update staat voor MacBook Pro-bezitters overigens nog een update klaar die de firmware bijwerkt naar versie 1.5. Deze update moet onverwacht uitvallen van de laptop onder hoge belasting voorkomen. Voor iPhoto ’11 en Aperture 3 bezitters verschijnt er ook een update die RAW-ondersteuning brengt voor een aantal nieuwe camera’s.

Reageer op artikel:
Software updates voor Airport basisstations
Sluiten