Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 9 november 2011

Siri ‘babbelt’ met Mac 512K

Eén van de dingen waar je over het algemeen van op aan kunt gaan, is dat producten van Apple goed met elkaar werken. Dat dat nog steeds het geval is met een leeftijdsverschil van 27 jaar, dat is toch wel andere koek. YouTube-gebruiker Napabar is het gelukt om de iPhone 4S en de Mac 512K apparaten aan het praten te krijgen, met elkaar.

Oké, er zit wel een kleine adder onder het gras. Een iMac is zo ingesteld dat het een AppleScript draait wanneer het een email krijgt van Siri en een bridge computer stuurt vervolgens het tekstbestand naar de floppy drive van de 512K. Het resultaat? Dicteer een email met Siri en ontvang de geschreven versie op de Mac 512K. Als dat niet enigszins indrukwekkend is, dan weten wij het ook niet meer.

Reageer op artikel:
Siri ‘babbelt’ met Mac 512K
Sluiten