OMT’s kadotips voor de feestdagen (4)

15 reacties

December staat voor de deur en daarmee ook de twee welbekende grijsbaarden. Altijd een gedoe om weer een verlanglijst samen te stellen, laat staan dat je voor iemand anders iets moet uitzoeken. Geen nood, OMT helpt je de feestdagen door! Deze week krijg je iedere dag 3 tips in verschillende budgetcategorieën.

Vandaag aandacht voor horloges, iPhone bumpers en een zweverige gadget.

Ik-ben-blut-cadeaus (€0 – €25)
Horlogeband (€24,95)
Is een horloge een ietswat te duur cadeau, maar heeft de persoon waar je een cadeau voor koopt wel een 6e generatie iPod nano? Koop dan een iWatchz horlogeband en tover die iPod nano om in een hip horloge! Heb je toch iets meer te besteden? In de Apple Store zijn verschillende soorten horlogebanden te vinden.

Als je eens niet op je iPhone wilt kijken

Kan-er-net-vanaf-cadeaus (Normaal, €25 – €100)
iPhone 4S bumpers (€29)
Sinds de iPhone 4S op 28 oktober op de markt kwam zijn er al heel wat modellen over de toonbank gevlogen. Om te zorgen dat Siri niet begint te klagen over stoten of ongelukkige vallen schaf je een kleurrijke bumper aan. De in duurzaam rubber en plastic gegoten bumper is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Kijk ook verder in de Apple Store voor bumpers en sleeves in meerdere prijsklassen om andere ideeën op te doen voor je iDevice-bescherming.

Kleurrijke bescherming

Geld-speelt-geen-rol!-cadeaus (Duur, €100+)
Parrot AR Drone (€299,95)
Voor de gadgetfreaks onder ons is de Parrot AR Drone blijft dit een topcadeau! Met je iPhone, iPod Touch of iPad en wifi-verbinding bestuur je dit gevaarte dat ook nog eens is uitgerust met een camera aan de voorzijde, verticale camera en een ultrasone hoogtemeter. De quadricopter brengen we ook dit jaar weer onder de aandacht, omdat we het gewoon een vette gadget blijven vinden! Vergeet niet onze videorecensie te checken.

Ready for takeoff

Reacties

15 reacties
 • Profielfoto
  Lauwrence

  Het kantelpunt van “kan er net van af” naar “duur” ligt op 100,-? Merkwaardige redenering ˆˆ

 • Profielfoto
  daanclasener

  het was toch €25 – €50 bij “kan er net vanaf”?:razz:

 • Profielfoto
  poing

  Reclame
  One More Thing is geen promotiemedium voor initiatieven of aanbiedingen. Berichten die fungeren als reclame voor een website of ander initiatief worden verwijderd.

  ;)

 • Profielfoto
  Yggdrasil

  Onzin, poing
  .
  Als Apple een nieuwe iMac uitbrengt en die komt op de voorpagina, dan is dat ook reclame, als ik jou moet geloven.

 • Profielfoto
  reporterdavid

  Die Parrot lijkt me wel tof:)

 • Profielfoto
  Marius1976

  @Niiick

  Poing heeft wel een punt. Het komt mij inmiddels ook wel een klein beetje advertentieachtig over. Ik stoor me er niet aan, maar poings opmerking was best relevant; geen onzin dus.

 • Profielfoto
  Yggdrasil

  Dan is in feite alles wat op de hoofdpagina komt en ook maar enigszins iets te maken heeft met een nieuw product reclame volgens jullie?
  .
  Vreemde redenering…

 • Profielfoto
  defecto

  Je kan stellen dat, omdat de producten enigzins iets te maken hebben met Apple, ze op een Apple community website thuishoren.

  In dit geval is dat, volgens mij, ook wel zo. Maar een review met daarin een gesponsorde link naar het product (apps) moeten als reclame worden aangeduidt, is mijn mening tenminste.

 • Profielfoto
  pim939

  @defecto
  +1

 • Profielfoto
  Zakske

  Maar een review met daarin een gesponsorde link naar het product (apps) moeten als reclame worden aangeduidt, is mijn mening tenminste.

  Het is ook opvallend dat de aanbevolen producten zich meestal aan de bovengrens van de “price range” bevinden… simpelweg omdat OMT.nl een bepaald percentage van de verkoopprijs krijg. Hoe hoger de prijs, hoe beter…

 • Profielfoto
  Marius1976

  @Niiiick

  Nee dat niet. Omdat een nieuw product ook nieuwswaarde heeft. De producten die hier worden vermeld zijn alles behalve nieuw. Er hangt een hoge mate van commerciële damp omheen. Nogmaals: het maakt voor mij niet uit, maar jij ziet het verschil kennelijk niet, en bestempelde de reactie van poing als onzin… dat was behoorlijk onzinnig van je.

 • Profielfoto
  Erwal

  Dat niemand zich ergert aan die schreeuwerige top van de pagina waarin reclame wordt gemaakt voor de folders app of de banner die ik ineens onderaan mijn scherm krijg van de staatsloterij terwijl ik dit typ (en even weer heb weggeklikt bij het kruisje.
  Volgens mij was OMT zo trots op het strakke design van de website, en terecht. Nu is het een schreeuwerige reclamesite aan het worden waarin de balans tussen promotie en nieuws scheef staat.

  Spannend… hoe zal OMT zich gaan ontwikkelen, als de Tweakers.net (community met interessante zaken voor hun leden) of als een ANWB (meer winkel dan vereniging, laat staan community) of nog heel anders? In ieder geval als een platform voor een deel van de Apple liefhebbers. En ja, daar verlies en win je mensen mee. Volgens mij is het voor OMT momenteel ook een zoektocht naar de “tone of voice” en “touch and feel” richting de doelgroep, en daarom is het belangrijk dat je de randen van het acceptabele verkent en er af en toe overheen gaat. De doelgroep zal dan wel aangeven of dit wordt gepikt of niet.

 • Profielfoto
  Erwal

  Ik lees net dit stukje discussie, ben niet de enige die niet blij is met de header take over.
  En begrijp ook heel goed dat OMT een levensvatbaar business model nodig heeft :wink:.

 • Profielfoto
  Renko

  Ik zou me schamen met zo’n nerderige horloge band.

 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  @ Guido – En waar kan ik de stalen band kopen voor de iPod Nano? Ik ben nu al tien minuten aan het zoeken op het web zonder resultaat. Of staat die afbeelding er puur voor de sier?

  Edit: gevonden! Wel een ander merk…