Guido
Guido Nieuws 23 november 2011

OMT’s kadotips voor de feestdagen (2)

December staat voor de deur en daarmee ook de twee welbekende grijsbaarden. Altijd een gedoe om weer een verlanglijst samen te stellen, laat staan dat je voor iemand anders iets moet uitzoeken. Geen nood, OMT helpt je de feestdagen door! Deze week krijg je iedere dag 3 tips in verschillende budgetcategorieën.

Vandaag een stencil kit, een dj-controller en een pedal board om die snoeiende gitaren op aan te sluiten!

Ik-ben-blut-cadeaus (€0 – €25)
UI Stencil kit (€18)
Voor de developers onder ons zijn deze iPhone tekensjablonen te koop. In de kit vind je een sjabloon, iPhone-specificaties, een potlood, en 2 stencil stickers. Heb je nog een paar euro’s over? Vul het cadeau dan aan met een kek schetsboekje (€6) om alle creatieve uitspattingen meteen op papier te zetten.

Laat die pen maar vloeien

Kan-er-net-vanaf-cadeaus (Normaal, €25 – €100)
Numark DJ2GO (€59)
Ook de dj’s worden dit jaar niet overgeslagen. Sluit deze portable DJ MIDI controller aan op je MacBook en leg een paar vette tracks neer! De Numark DJ2Go is een erg compacte controller, waarin toch vele functies zitten. Het biedt HID-ondersteuning en is geschikt voor gebruik met onder andere Traktor, VirtualDJ en Numark CUE. Kopen doe je hier.

Mix er op los

Geld-speelt-geen-rol!-cadeaus (Duur, €100+)
iPad Pedal Board ($500)
Sluit de iPad Pedal Board aan op een iPad of iPad 2, installeer de iPB-Nexus app en de creatieve mogelijkheden zijn haast oneindig! Met de 10 fysieke pedalen, versterker en kabinet heb je, in combinatie met de iPB-Nexus app, eigenlijk 87 verschillende pedalen, 54 versterkers en 26 cabs ter beschikking.

Rock out with your iPad out!
Reageer op artikel:
OMT’s kadotips voor de feestdagen (2)
Sluiten