Lucas Raggers
Lucas Raggers Accessoires 22 november 2011

OMT’s kadotips voor de feestdagen (1)

December staat voor de deur en daarmee ook de twee welbekende grijsbaarden. Altijd een gedoe om weer een verlanglijst samen te stellen, laat staan dat je voor iemand anders iets moet uitzoeken. Geen nood, OMT helpt je de feestdagen door! Deze week krijg je iedere dag 3 tips in verschillende budgetcategorieën.

Vandaag een goedkoop t-shirt, een nostalgische controller en een prijzige accessoire voor je iPhone.

Ik-ben-blut-cadeaus (€0 – €25)
T-shirt: Stay Hungry. Stay Foolish (€19)
Heb je geen Apple fans in je omgeving, maar wil je ze toch een Apple boodschap meegeven? Koop dan dit t-shirt van Homage, dat één van Steve Jobs’ bekendste quotes uit zijn Stanford Speech op een t-shirt drukte: Stay Hungry, Stay Foolish. De woorden stonden oorspronkelijk acherop de Whole Earth Catalog. De woorden inspireerden Steve Jobs, wellicht ook een van je vrienden of familieleden.

Van XS tot XXL

Kan-er-net-vanaf-cadeaus (€25 – €50)
iControlPad (€50)
Ben je gamer in hart en nieren, maar word je niet echt warm van een touchscreen-controller? Heb je iets meer geld te besteden, dan is de iCade misschien iets voor jou. De iControlPad is een fysieke controller die werkt via bluetooth. Je hebt zelfs de optie om hem aan je iDevice te koppelen. Laat oude tijden herleven!

Back to the basics

Geld-speelt-geen-rol!-cadeaus (€250+)
Epson MegaPlex MG-850HD (€699)
Weet je van gekkigheid niet wat je moet kopen en heb je geld genoeg? Dan is de Epson Home Cinema Projector misschien iets voor je. Het bijzondere aan deze beamer is dat je je iPhone of iPad erin kunt zetten waardoor je met speels gemak films kunt bekijken op het grote ‘doek’. De beamer heeft een resolutie van 1280 bij 800, dus een 720p film kan hij prima aan.

Een zak chips is nu nog all you need

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT’s kadotips voor de feestdagen (1)
Sluiten