Guido
Guido Nieuws 14 november 2011

Nieuwe MacBook Air 50% langere batterijduur?

Apple heeft een nieuw patent aangevraagd waaruit op te maken valt dat een toekomstige MacBook Air en MacBook Pro wellicht wordt voorzien van een batterij met een langere batterijduur. Momenteel gaat een volledig opgeladen batterij ongeveer 7 uur mee.

Het patent beschrijft een nieuwe batterijconfiguratie voor een ‘elektronisch apparaat’ met een bijgevoegde tekening waarop 6 batterijen zijn te zien. In de huidige generatie MacBooks zijn 4 batterijen te vinden. Deze twee toegevoegde batterijen zouden kunnen resulteren in een toename van 50% batterijduur.

Het aangevraagde patent is afkomstig van het Hong Kong IP Office. Normaliter komen Apple’s patenten van het U.S. Patent & Trademark Office.

Reageer op artikel:
Nieuwe MacBook Air 50% langere batterijduur?
Sluiten