Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 22 november 2011

Bright Magazine zoekt Apple-fan (m/v), reality distortion field geen bezwaar

Onze vrienden van BRIGHT zijn op zoek naar jou, tenminste, als jij een echte Apple fanboy of -girl bent, wel wat voelt voor een gratis abonnement op BRIGHT én aanstaande vrijdagavond beschikbaar bent. Dan plant BRIGHT een fotoshoot voor het volgende magazine. Hierin worden hardcore Apple-fans en Android-freaks tegenover elkaar gezet.

OMT stuurt een eigen afvaardiging om het Apple-kamp te verdedigen, maar we hebben jou ook nodig! Interesse? Lees dan verder voor alle informatie en meld je aan.

De meest spraakmakende strijd van 2011 is niet die in de raad van commissarissen van Ajax. De grootste battle, in elk geval in de reacties op Bright.nl, wordt gevoerd tussen fans van Apple en Android.

Bright neemt in zijn december-januari nummer een fotoshoot op genaamd ‘Fanboys United’ en heeft OneMoreThing, dat in december tien jaar bestaat, en de populairste Android-site in Nederland Androidworld gevraagd de handen ineen te slaan.

In de fotofeature worden Apple- en Android-fans tegenover elkaar gezet, met elk een spread in het magazine. We zijn op zoek naar fanboys die hun ‘kamp’ willen bijstaan door op de foto te gaan.

Waar en wanneer moet je zijn?
De fotoshoot is aanstaande vrijdag 25 november om 17:30 in Utrecht. De exacte locatie mailen we je apart toe.

Hoe bereid ik me voor?
Heel simpel. Bedenk een bondig antwoord op de vraag waarom jij Apple of Android beter vindt dan de tegenpartij. En reis deze vrijdag af naar de fotoshootlocatie waar je wordt opgevangen door mensen van Bright.

Wat moet ik aan?
Draag vooral wat je zelf wilt. We moedigen het gebruik van sjaaltjes, gezichtsverf, t-shirts, spandoeken en fakkels met bengaals vuur aan. 😉

Wat krijg ik ervoor terug?
Naast de eeuwige roem door met naam en toenaam in Bright te staan, sturen we je een bewijsnummer toe. Het bewuste nummer verschijnt 16 december. Reiskosten worden niet vergoed. Voor de mensen die vrijdag opdagen, hebben we nog een verrassing.

Nog iets vergeten?
De feature heet weliswaar ‘Fanboys United’ maar vrouwen en vriendinnen zijn ook van harte welkom!

Geef je op door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘Fanboys United’ en geef aan wie je wil toejuichen: Apple of Android. Wij sturen je dan zo spoedig mogelijk de exactle locatie en een routebeschrijving.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bright Magazine zoekt Apple-fan (m/v), reality distortion field geen bezwaar
Sluiten