Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 25 november 2011

Black Friday; dit zijn Apple’s aanbiedingen

Black Friday is begonnen in de Online Apple Store. Dat betekent dat veel producten één dag met korting weg mogen. De aanbiedingen zijn grotendeels het zelfde als vorig jaar. Nieuw is wel dat er nu hogere kortingen gegeven worden op iOS-apparaten met meer opslagcapaciteit.

Grote afwezigen zijn de iPhone en Apple TV. Ook wordt er dit jaar geen korting op software geven. Toch zijn er genoeg leuke koopjes te vinden. Van de tientjeskortingen op Mac’s en iOS-apparaten tot grote kortingen op bijvoorbeeld beamers, luidsprekers en koptelefoons. Heb je nog geen kado-ideeën, dan bieden sommige aanbiedingen misschien wat inspiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een draadloze TV-tuner voor iOS, een hartslagmonitor of een iPad-houder voor in de auto, op de koelkast of aan je microfoonstandaard?

One More Thing heeft alle aanbiedingen voor je op een rij gezet.

Mac
Zoals verwacht geeft Apple korting op alle MacBook Air, MacBook Pro en iMac-modellen. Er wordt € 91 korting geven, ongeacht het model dat je koopt. De Mac mini en Mac Pro blijven dus buiten schot bij deze actie.

iPad/iPod
Voor de iPad 2 gelden drie kortingsbedragen: € 35,- voor 16 GB, € 45,- voor 32 GB en € 55,- voor 64 GB modellen. Hierbij maakt het niet uit of je een iPad met WiFi of WiFi+3G koopt.

De iPod touch krijgt ook meer korting naarmate je een model met meer opslag koopt; € 21,- voor 8 GB, € 31,- voor 32 GB en € 41,- voor 64 GB. Voor de iPod nano geldt één korting, ongeacht de grootte. Zowel de 8 GB als de 15 GB iPod touch kost € 11,- minder tijdens Black Friday.

Apple accessories
In het assortiment Apple-acceccoires zijn er een aantal afgeprijsd. De Smart Cover voor de iPad 2 is € 11,- goedkoper (zowel de leren als de kunststof-variant). Ook op het draadloze toetsenbord, de Magic Mouse en de Magic Trackpad wordt € 11,- korting gegeven. Verder wordt € 15,- korting geven op de Airport Extreme, € 11,- op de Airport Express en tot € 45,- op de Time Capsule. Tot slot krijg je € 5,- korting op een iTunes Gift Card van € 50,- (waarmee je zowel in de iTunes Store als de Mac App Store aankopen kan doen).

Third-party accessoires
Er zijn ook talloze hoesjes, luidsprekers, tassen en andere accessoires waar één dag lang kortingen op gegeven worden, variërend van bescheiden tot aanzienlijk.

hoesjes/houders voor iOS:

covers/tassen/houders voor Mac:

speakers:

koptelefoons

gadgets:

Reageer op artikel:
Black Friday; dit zijn Apple’s aanbiedingen
Sluiten