4 praktische handschoentjes voor je iPhone

Door: Lucas Raggers - 21 reacties

Erwin Kroll mag deze week dan warme dagen voorspellen, wij kijken alvast vooruit en dan zien we een strenge winter op ons afkomen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en daarom zetten we een aantal handschoenen op een rij die speciaal gemaakt zijn om toch het touch scherm van iPod, iPhone of iPad te bedienen.

Touchscreen Gloves

Allereerst hebben we een product van eigen bodem: de Touchscreen Gloves van Mujjo. In tegenstelling tot veel andere handschoenen kun je met de Touchscreen Gloves alle vingers gebruiken om je iPhone mee te bepotelen. Dit komt door de “high-quality silver-coated nylon fibers” die verweven zitten in het materiaal van de handschoen. De Touchscreen Glove komt in S en M voor vrouwen en in M en L voor mannen.
Kosten: €24,95

Freehands

Freehand pakt het heel anders aan. Geen speciale weefgetouw met fibers en nylon. Met de handschoenen van Freehands moet je het doen met een speciaal afneembaar dopje voor duim en wijsvinger. Freehands heeft een uitgebreide collectie met leder, wol en fleece. Ook hebben zij als een van de weinige fabrikanten speciale modellen voor vrouwen met mooie hartjes, ruitjes en streepjes.
Kosten: €13,67

The Northface E-tip

Ben je meer het sportieve type? Iemand die van snelle handschoentjes houdt? Dan is de E-tip van The Northface wat voor jou. Deze handschoen is gemaakt voor mensen die in de kou achter hun laptop zitten. Soepel in gebruik zodat je makkelijk kunt muizen en klikken, luchtdoorlatend voor de intensieve momenten. Nadeel is dat de E-tip net als de Freehand maar twee vingertoppen geschikt maakt voor touch screens. Angry Birds met je pink is dus niet mogelijk.
Kosten: €35

Gaspar TouchTec

Tot slot hebben we nog een paar handschoenen gevonden voor de gefortuneerden onder ons. Ben je een groot liefhebber van blinb bling, dan heb je aan de Gaspar TouchTec handschoenen een goede. De handschoen bevat twee parmantige ritsjes maar kenmerkt zich vooral door de tientallen Swarovski kristallen. Misschien wel dé ideale handschoenen voor deze 24 karaats gouden iPhone.
Kosten: €355

Reacties

21 reacties
 • Profielfoto
  soulutions

  Oud nieuws. Die e-tip van The Northface heb ik 2 jaar geleden(!) gehad, maar zijn dat merk niet waardig! Slijten heel snel!

 • Profielfoto
  MrHammond
 • Profielfoto
  rknelissen

  Heb ze meteen besteld!

 • Profielfoto
  BasiX

  Primark touchscreen handschoenen

  Kosten: €2,-

  Heb ze hier al een paar weken, en werken perfect.

 • Profielfoto
  lowfi
 • Profielfoto
  kerelvent

  Ik heb al eens van die speciale touch-gloves geprobeerd, maar ik vind het toch wat eng. Een iPhone is al best glad en als je dan met zachte handschoenen dat ding uit je broekzak moet vissen…
  Ik huiver dan een beetje.
  Ik ga zelf toch liever voor de ouderwetse vingerloze handschoenen: je hebt met al je blote vingertoppen grip op je telefoon en je hebt directe feedback.

 • Profielfoto
  Froggle

  Alsof je buiten in de kou voor je lol met je iPhone zit te spelen. Voor die paar handelingen die ik misschien zou moeten doen kun je ook prima je neus gebruiken.:lol:

 • Profielfoto
  mymac

  Gelukkig is er voice control om mensen te bellen. Nu alleen nog Siri Nederlands aanleren!

 • Profielfoto
  mymac

  :thumbsup::lol:

 • Profielfoto
  ottovds

  heb zelf die The North Face handschoenen al een tijdje en ben er erg blij mee. Hoewel ik nu wel op zoek ben naar iets dat bij nog koudere outdoor omstandigheden goed is.

 • Profielfoto
  reporterdavid

  Hand-IG!

 • Profielfoto
  ottovds

  Hoewel deze niet voor touchscreens is gemaakt heb ik ook goede ervaring met de Icebreaker glove liner 200 handschoenen. Blijkbaar werken die gewoon op touchscreens…

 • Profielfoto
  JohnnyDeBelg

  Dan blijkt Siri dan wel handig in de winter.

 • Profielfoto
  pim939

  Gewoon dunne handschoenen werken denk ik ook nog wel. Als je de stof van bijvoorbeeld een t-shirt over scherm doet werkt het nog gewoon.

 • Profielfoto
  Exotic08

  Agloves

  Zelfde principe als de handschoenen van Mujjo, alleen 4 cent duurder.

 • Profielfoto
  Aardsengel
 • Profielfoto
  MacAanZee

  Handig hoor met de winter voor de boeg. Hoewel we nu weer even lente weer hebben in november:grin: Maar als het echt koud wordt deze winter, zijn handschoenen wel prettig. Ik vind die Touchscreen Gloves wel cool, al ben ik het met Kerelvent eens dat het wel wat griezelig is om de iPhone met handschoenen uit je broekzak te halen. Gelukkig heb ik bijna nooit koude handen, dus ik draag bijna nooit handschoenen. Misschien is schermverwarming een idee voor de iPhone 5? Meteen tegelijk met de zonnecel-per-pixel in het touchscreen waar Apple patent op heeft?

 • Profielfoto
  Margreet373

  Ik heb al een tijdje mijn DotGloves, toendertijd besteld bij MegaGadgets en ben er erg blij mee. Lekker warm en toen een van de eerste smart phone handschoenen in Nederland dacht ik.

 • Profielfoto
  iLiefebees

  Deze werken ook prima. Voor een paar euro bij de V&D.
  Voorbeeld

 • Profielfoto
  rknelissen

  @liefebees,
  Krijg je nog steeds koude vingers…
  De Mujjo handschoenen zijn toch optimaal en maar € 1,95 verzendkosten.

 • Profielfoto
  NieuwZuidje

  Krijg ik de Mujjo handschoenen eindelijk opgestuurd is er eentje met een gat er in.
  Na 5 dagen nog geen reactie op m’n mailtje…