4 praktische handschoentjes voor je iPhone

Erwin Kroll mag deze week dan warme dagen voorspellen, wij kijken alvast vooruit en dan zien we een strenge winter op ons afkomen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en daarom zetten we een aantal handschoenen op een rij die speciaal gemaakt zijn om toch het touch scherm van iPod, iPhone of iPad te bedienen.

Touchscreen Gloves

Allereerst hebben we een product van eigen bodem: de Touchscreen Gloves van Mujjo. In tegenstelling tot veel andere handschoenen kun je met de Touchscreen Gloves alle vingers gebruiken om je iPhone mee te bepotelen. Dit komt door de “high-quality silver-coated nylon fibers” die verweven zitten in het materiaal van de handschoen. De Touchscreen Glove komt in S en M voor vrouwen en in M en L voor mannen.
Kosten: €24,95

Freehands

Freehand pakt het heel anders aan. Geen speciale weefgetouw met fibers en nylon. Met de handschoenen van Freehands moet je het doen met een speciaal afneembaar dopje voor duim en wijsvinger. Freehands heeft een uitgebreide collectie met leder, wol en fleece. Ook hebben zij als een van de weinige fabrikanten speciale modellen voor vrouwen met mooie hartjes, ruitjes en streepjes.
Kosten: €13,67

The Northface E-tip

Ben je meer het sportieve type? Iemand die van snelle handschoentjes houdt? Dan is de E-tip van The Northface wat voor jou. Deze handschoen is gemaakt voor mensen die in de kou achter hun laptop zitten. Soepel in gebruik zodat je makkelijk kunt muizen en klikken, luchtdoorlatend voor de intensieve momenten. Nadeel is dat de E-tip net als de Freehand maar twee vingertoppen geschikt maakt voor touch screens. Angry Birds met je pink is dus niet mogelijk.
Kosten: €35

Gaspar TouchTec

Tot slot hebben we nog een paar handschoenen gevonden voor de gefortuneerden onder ons. Ben je een groot liefhebber van blinb bling, dan heb je aan de Gaspar TouchTec handschoenen een goede. De handschoen bevat twee parmantige ritsjes maar kenmerkt zich vooral door de tientallen Swarovski kristallen. Misschien wel dé ideale handschoenen voor deze 24 karaats gouden iPhone.
Kosten: €355

Reageer op artikel:
4 praktische handschoentjes voor je iPhone
Sluiten