Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 12 november 2011

1e generatie iPod nano gratis vervangen wegens onbetrouwbare batterij

Apple moet op de knieën. Waar het eerder al een regeling trof met gebruikers van de eerste generatie iPod nano in Zuid-Korea en Japan, is nu de rest van de wereld aan de beurt. De batterij van het kleinood kan oververhit raken en daarmee zorgen voor risico’s. Alle iPod nano’s moeten terug.

Het betreft iPod nano’s die gemaakt zijn tussen september 2005 en december 2006. Dat zijn er nogal wat. Heb jij nog een eerste generatie iPod nano in een la liggen, dan kun je naar een formulier op de website van Apple gaan om te kijken of je in aanmerking komt voor vervanging.

Instructies voor het terugsturen van je iPod nano

Na het invoeren van je serienummer wordt al dan niet gevraagd naar je adresgegevens. Apple zal nu een doosje opsturen waarin je de iPod nano moet terugsturen. Binnen 6 weken zal je vervanging arriveren. De grote vraag is echter wat je teruggestuurd krijgt. Heeft Apple nog een voorraadje nano’s van 6 jaar geleden liggen in een opslagloods, of krijg je een nieuwer model? One More Thing stuurde een iPod nano op, wacht nu rustig af en zal te zijner tijd verslag doen.

Reageer op artikel:
1e generatie iPod nano gratis vervangen wegens onbetrouwbare batterij
Sluiten