Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Geruchten 28 november 2011

’15 inch MacBook Air in 2012′

Nu het de concurrentie steeds beter lukt om bij de MacBook Air te komen qua prijs, dikte en prestaties, is het voor Apple van groot belang zijn ultra-dunne-laptoplijn te vernieuwen. Dat gaat ook gebeuren, zo zegt het wisselend betrouwbare DigiTimes te weten.

Volgens DigiTimes komt Apple in het eerste kwartaal van 2012 met een compleet nieuwe 11 inch en 13 inch MacBook Air. Daarnaast zou er ook een 15 inch model uitkomen. Geruchten over een dunne 15 inch laptop van Apple gaan al maanden rond. Tot nu toe werd er echter vanuit gegaan dat het om een dunne MacBook Pro zou gaan, niet om een extra grote MacBook Air.

Buiten de toevoeging van een 15 inch model aan het MacBook Air-assortiment meldt DigiTimes niet in welk opzicht de modellen vernieuwend zullen zijn. Wel zegt de site te weten dat er nu al proefproductie gedraaid wordt van de nieuwe MacBook Air.

In aanloop naar de uitkomst van het nieuwe assortiment zouden de huidige MacBook Air’s in de uitverkoop gaan om van voorraden af te komen en een concurrerende positie te behouden ten opzichte van concurrenten. Een aantal online retailers in de V.S. biedt de MacBook Air inderdaad al met korting aan. Dit kan echter ook een nabrander van Black Friday of een opmaat naar kerstaanbiedingen zijn.

Reageer op artikel:
’15 inch MacBook Air in 2012′
Sluiten