Vanavond geen livestream Apple, wél OMT live

Apple heeft aangegeven geen livestream te zullen verzorgen van het iPhone media event dat vanavond om 19 u. begint in Cupertino, CA. Da’s natuurlijk jammer, maar niet getreurd: vanaf 18:30 kan je wél meekijken met the next best thing: onze talkshow OMT live vanuit Studio Statensingel.

Aan tafel zitten Adriaan Mol (oprichter OMT) Jelle Prins (iOS ontwikkelaar), Gonny en Jean Paul (iPhoneclub) én Francisco van Jole (tech journalist). Onder de bezielende leiding van het OMT team volgen en bespreken ze het nieuws uit California.

OMT live is te volgen via onze livepagina. Ben je niet in staat om mee te kijken? Volg de berichtgeving dan op Twitter. Via @onemorething en #omtlive wordt het belangrijkste nieuws direct getweet. Reageren kan gedurende de hele uitzending via [email protected]. Tot vanavond!

Reageer op artikel:
Vanavond geen livestream Apple, wél OMT live
Sluiten