Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 26 oktober 2011

Nokia presenteert haar eigen iPhone killers met Windows Phone 7

Begin dit jaar tekenden Microsoft en Nokia een overeenkomst. De deal behelsde dat Nokia het mobiele besturingssysteem van Windows, Windows Phone genaamd, tot officiele OS zou bombarderen. Microsoft had naar verluid meer dan een miljard dollar voor deze deal over.

Inmiddels zijn we een half jaar verder en zijn vandaag de eerste twee Nokia modellen aan de wereld getoond met de laatste versie van Windows Phone. Maak kennis met de Lumia 710 en de Lumia 800. De laatste is het topmodel. Hij heeft een 8 megapixel camera, 16GB geheugen en een 1.4Ghz processor. 

De telefoons hebben spijtig genoeg geen camera aan de voorkant. En dat is op z’n minst vreemd te noemen aangezien Microsoft dit jaar ook Skype kocht voor de lieve som van ruim 8 miljard dollar. Skypen is voorlopig dus niet mogelijk op de Nokia Lumia. Bekijk het filmpje en geef je mening over deze potentiele iPhone killers van Nokia.

Reageer op artikel:
Nokia presenteert haar eigen iPhone killers met Windows Phone 7
Sluiten