Yoeri
Yoeri Nieuws 5 oktober 2011

Met vier man split-screen gamen met AirPlay Mirroring

Eén van de nieuwe functies van de iPhone 4S is AirPlay Mirroring. Hiermee zie je op je iPhone en op je televisie hetzelfde. In de keynote vertelde Phil Schiller dat dit een geweldige manier was om te gamen. En wat blijkt nou: Firemint kondigde in juni al aan dit te gaan maken in Real Racing 2.

Met de komende update van Real Racing 2 kun je via split-screen tegen elkaar racen op één scherm. Hiervoor ben je uiteraard wel een Apple TV nodig. Een nadeel is wel dat de host een iPad 2 of iPhone 4S moet zijn, in verband met de A5-processor.

In de update worden tevens de graphics verbeterd voor gebruik met de A5-chip.

[jwplayer mediaid=”28833″]

Reageer op artikel:
Met vier man split-screen gamen met AirPlay Mirroring
Sluiten